More

  Mark Zuckerberg susține că Meta “este mult mai capabil” după eșecul din Horizon Worlds

  Zuckerberg afirmă că Meta este capabil să creeze lumi pseudo-realiste în metaverse, în ciuda eșecului cauzat de graficele de calitate slabă ale Meta din Horizon Worlds.

  Săptămâna trecută, șeful Meta a postat pe Facebook despre lansarea platformei Meta, Horizon Worlds, în Spania și Franța. Postarea a fost însoțită de un “selfie” al avatarului cu ochi giganți al lui Zuckerberg în Horizon Worlds. Pe fundal se aflau reprezentări extrem de simple ale Turnului Eiffel și ale Bazilicii Sagrada Familia din Barcelona.

  Fanii de pe internet au fost de părere că rezultatul final a fost groaznic, ținând cont că Meta a investit 10 miliarde de dolari în metaverse. Un asemenea buget ar fi trebuit să asigure o calitate extrem de bună.

  Cu toate acestea, la data de 19 august, directorul general Meta a afirmat atât pe Facebook, cât și pe Instagram, că postarea a fost făcută “foarte repede”, iar Horizon Worlds “este mult mai capabil și face progrese rapid”.

  Drept urmare, ca să dovedească acest lucru, el a inclus două poze în postarea sa. Ambele sunt probabil din versiuni mai avansate ale Horizon Worlds: una cu avatarul său sofisticat și alta cu un peisaj de ruine romane.

  Avatar Mark Zuckerberg în Horizon Worlds versiune avansată

  În mod clar, graficele sunt de o calitate superioară față de prima postare, însă sentimentul general cu privire la realitatea virtuală denumită Horizon Worlds rămâne incert.

  Răzvan Tănase

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...