More

  Project L, noul joc din universul League of Legends, va fi gratuit

  Project L, noul joc de lupte 2D de la Riot Games, plasat în universul League of Legends, va fi gratuit. Riot Games și Radiant Entertainment au lansat un videoclip în care prezintă Project L, proiect la care mai multe echipe muncesc din greu, înaintea turneului global de gaming, Evo. Cel mai important lucru anunțat este acela că Project L va fi gratuit.

  Project L este un joc de luptă bazat pe asistență 2-vs-2, care se joacă în echipe de câte doi jucători, la fel ca titluri precum seria Marvel vs Capcom. Jocul are personaje populare în universul League of Legends, cea mai recentă adăugare fiind campionul magistral, Illaoi. Un blog special axat pe crearea lui Illaoi, a fost creat și lansat.

  Chiar dacă Project L va fi gratuit, este probabil să prezinte achiziții în joc pentru personaje sau skin-uri. Puteți vedea același model de afaceri realizat cu succes în recent lansatul joc de platformă al companiei Warner Bros, „Multiversus”. Tom Cannon, coordonatorul proiectului de dezvoltare, spune, de asemenea, că monetizarea Project L va fi “respectuoasă atât pentru timpul tău, cât și pentru portofelul tău”.

  Cannon mai precizează că crearea jocului Project L merge bine. Echipa este în curs de finalizare a lucrului la mecanica de bază a jocului, cu majoritatea  echipei de dezvoltare trecând la formarea campionilor interactivi. Jocul, de asemenea, va avea aparent tone de caracteristici secundare față de alte jocuri de luptă unde acestea lipsesc, actualizarea confirmând, de asemenea, funcții precum joc competitiv și sisteme sociale (mesagerie, voice chat etc.).

  Deși nu există o dată de lansare confirmată pentru Project L, Cannon a confirmat că vom mai auzi despre joc cel puțin încă o dată înainte de sfârșitul anului 2022.

  Aaron Nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...