More

  TikTok începe să testeze minigame-uri în platformă

  TikTok a lansat fără prea multă publicitate câteva mini-jocuri HTML5 în aplicație, programul pilot punând la dispoziția utilizatorilor jocuri produse de companiile Voodoo, Nitro Games, FRVR, Aim Lab și Lotum, scrie TechCrunch.

  TikTok a confirmat lansarea programului pilot în SUA, dar jocurile sunt disponibile și în Marea Britanie, precum și alte câteva țări din Europa.

  “Căutăm mereu modalități de a ne îmbogăți platforma și de a testa în mod regulat noi funcții și integrări care aduc valoare comunității noastre. În prezent, explorăm adăugarea jocurilor HTML5 pe TikTok prin integrări cu dezvoltatori și studiouri de jocuri independente.”, a declarat un purtător de cuvânt al TikTok pentru sursa citată.

  TikTok vrea să analizeze reacția publicului și modul în care se desfășoară selecția actuală a jocurilor în aplicație.

  Lista completă a jocurilor TikTok în secțiunea Minigames:

  • Basketball FRVR by FRVR
  • Tap the Difference by Lotum
  • Peek a Who by Nitro
  • Pride Run by Voodoo
  • Influencer Run by Voodoo
  • Space Destroyer by Nitro
  • Mr. Aim Lab’s Nightmare by Aim Lab
  • Kitten Force by FRVR

  Jocurile pot fi găsite la „Adăugare link”. Atunci când un utilizator este în proces de încărcare a unui videoclip, va apărea un meniu cu opțiuni în care va fi selectabilă secțiunea „Minigames” .

  TikTok a confirmat într-un raport Reuters, la începutul acestui an,  că vrea să facă un “mare pas în jocuri”. Platforma a făcut și un parteneriat cu Zygna – acum deținută de Take-Two – rezultând în jocuri precum Disco Loco 3D. Potrivit Reuters, TikTok se va împrumuta, în primul rând, din portofoliul de jocuri ByteDance, care a înregistrat profituri destul de mari din sectorul jocurilor mobile, iar recent a primit doi dezvoltatori importanți: Moontoon (Mobile Legends) și Girls Chronicle (Idle Heroine).

  Aaron Nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...