More

  TikTok începe să testeze minigame-uri în platformă

  TikTok a lansat fără prea multă publicitate câteva mini-jocuri HTML5 în aplicație, programul pilot punând la dispoziția utilizatorilor jocuri produse de companiile Voodoo, Nitro Games, FRVR, Aim Lab și Lotum, scrie TechCrunch.

  TikTok a confirmat lansarea programului pilot în SUA, dar jocurile sunt disponibile și în Marea Britanie, precum și alte câteva țări din Europa.

  “Căutăm mereu modalități de a ne îmbogăți platforma și de a testa în mod regulat noi funcții și integrări care aduc valoare comunității noastre. În prezent, explorăm adăugarea jocurilor HTML5 pe TikTok prin integrări cu dezvoltatori și studiouri de jocuri independente.”, a declarat un purtător de cuvânt al TikTok pentru sursa citată.

  TikTok vrea să analizeze reacția publicului și modul în care se desfășoară selecția actuală a jocurilor în aplicație.

  Lista completă a jocurilor TikTok în secțiunea Minigames:

  • Basketball FRVR by FRVR
  • Tap the Difference by Lotum
  • Peek a Who by Nitro
  • Pride Run by Voodoo
  • Influencer Run by Voodoo
  • Space Destroyer by Nitro
  • Mr. Aim Lab’s Nightmare by Aim Lab
  • Kitten Force by FRVR

  Jocurile pot fi găsite la „Adăugare link”. Atunci când un utilizator este în proces de încărcare a unui videoclip, va apărea un meniu cu opțiuni în care va fi selectabilă secțiunea „Minigames” .

  TikTok a confirmat într-un raport Reuters, la începutul acestui an,  că vrea să facă un “mare pas în jocuri”. Platforma a făcut și un parteneriat cu Zygna – acum deținută de Take-Two – rezultând în jocuri precum Disco Loco 3D. Potrivit Reuters, TikTok se va împrumuta, în primul rând, din portofoliul de jocuri ByteDance, care a înregistrat profituri destul de mari din sectorul jocurilor mobile, iar recent a primit doi dezvoltatori importanți: Moontoon (Mobile Legends) și Girls Chronicle (Idle Heroine).

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...