More

  Un bot AI gratuit crează orice formulă în Excel

  Dacă nu sunteți un utilizator frecvent al Microsoft Excel, știți bine că încercarea de a construi o prezentare cu ajutorul lui poate părea o sarcină descurajantă. Pentru marea majoritate, Excel este mai greu de folosit și înțeles în comparație cu fratele său Word, pentru care nu sunt necesare cunoștințe elevate în utilizare.

  Din fericire, a apărut un bot AI gratuit care vă crează orice formulă necesară în activitatea voastră cu Excel. Mai exact, la adresa https://excelformulabot.com  veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a crea tabele complexe.

  ”Am vrut să simplific Excel, așa că am construit ExcelFormulaBot.com, un instrument AI în care utilizatorii introduc o problemă și el vă oferă formula Excel.”, a transmis David Bressler, cel care a realizat botul.

  Cum se folosește acest hack pentru Microsoft Excel

  Site-ul are o casetă de introducere a datelor, unde va trebui să rezumați problema pe care încercați să o rezolvați. Este necesar să se țină cont de faptul că rezultatele sunt pe atât de eficiente, pe cât specificarea problemei este mai exactă. Iar dacă rezultatele nu sunt cele dorite, încercați reformularea propoziției. Dacă utilizați ghilimele, folosiți doar ghilimele simple deoarece cele duble vor cauza o eroare.

  Pe site este afișat următorul exemplu: „Când coloana A este egală cu suma „hello”, calculați suma coloanei B.” Formula obținută va fi: „=SUMIF(A:A, ”hello”,B:B).”

  Proiectul acceptă donații, care vor continua să finanțeze dezvoltarea și eficiența acestuia. Trebuie remarcat, de asemenea, că bot-ul AI a fost folosit pentru a genera aproape 322.000 de formule Microsoft Excel până acum.

  Flavia Dumbravă

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...