More

  BOSCH încheie un parteneriat cu Multiverse Computing, pentru a integra algoritmi cuantici în fluxurile de lucru

  Multiverse Computing, lider global în furnizarea de soluții de calcul cuantic bazate pe valoare, a anunțat o colaborare într-un proiect de cercetare cu uzina Bosch Automotive Electronics din Madrid pentru a valorifica puterea calculului cuantic în replica virtuală sau „geamănul digital” al unei fabrici.

  Un geamăn digital este o reprezentare virtuală a unui produs sau a unui flux de lucru pe parcursul ciclului său de viață. Gemenii digitali joacă un rol important în producție, precum și în managementul lanțului de aprovizionare, în asistența medicală și în sistemul judiciar. Un geamăn digital este compus din trei elemente: Un articol fizic în spațiu real, geamănul digital sub formă de software și fluxul de date care leagă primele două elemente împreună.

  Multiverse implementează algoritmi de optimizare la Bosch, furnizând componente electronice de ultimă generație. Soluția software Multiverse va folosi date pentru a evalua performanța echipamentelor individuale, precum și a proceselor de producție mai largi, pentru a îmbunătăți controlul calității și a îmbunătăți eficiența generală, inclusiv managementul energiei și al deșeurilor.

  „Colaborarea cu Multiverse se concentrează pe îmbunătățirea productivității și competitivității fabricii noastre prin cercetarea utilizării instrumentelor de învățare automată cuantice și inspirate cuantic, aliniate strategiei noastre globală Smart Factory. Avem mari așteptări cu privire la rezultatele dezvoltării algoritmilor folosind Big Data și abia așteptăm să valorificăm aceste cunoștințe în cadrul întregii noastre organizații”, a spus Carlos Conde, vicepreședinte tehnic al fabricii Bosch din Madrid.

  Companiile se așteaptă să obțină primele rezultatele în etapa actuală (dezvoltare și implementare de algoritmi cuantici și inspirați cuanți personalizați) în uzina din Madrid până la sfârșitul acestui an, cu o potențială integrare ulterioară în toate unitățile de producție Bosch.

  „Suntem încântați să facem echipă cu Bosch pentru a duce strategia lor de fabrică conectată la nivel cuantic. Aceasta este una dintre primele aplicații ale calculului cuantic cu un geamăn digital. Credem că va oferi un nivel cu totul nou de perspectivă și avantaj operațiunilor de producție Bosch”, a declarat Enrique Lizaso Olmos, CEO al Multiverse Computing.

  Eforturile actuale ale Industriei 4.0 în cele 240 de fabrici Bosch au dus la 120.000 de mașini conectate și peste 250.000 de dispozitive. Soluțiile conectate Bosch ar putea crește productivitatea cu până la 25%. Numai în 2021, compania a înregistrat vânzări de peste 800 de milioane de euro cu soluții conectate pentru producție și logistică.

  Multiverse Computing este lider în dezvoltarea de soluții cuantice și de inspirație cuantică pentru a aborda probleme complexe. Expertiza companiei în algoritmi cuantici și de inspirație cuantică înseamnă că poate asigura rezultate maxime cu dispozitivele cuantice actuale, precum și cu computerele clasice de înaltă performanță. Produsul său emblematic, Singularity, permite profesioniștilor din toate industriile să folosească calculul cuantic cu instrumente software comune. Compania deservește companii din sectoarele de mobilitate, energie, științe ale vieții și industria 4.0.

  andrei.nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...