More

  Fondatorul UNTOLD și NEVERSEA atrage a treia rundă de finanţare, de 700.000 de euro, pentru start-up-ul său Extasy

  Extasy, start-up-ul înfiinţat de Bogdan Buta, fondatorul festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA, alături de colegul său din facultate Sveatoslav Veaceslav Vizitiu, cofondator al platformei AI de sănătate pentru copii şi părinţi Wello, a atras o nouă finanţare, în valoare de 700.000 de euro, de la nouă investitori, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Astfel, compania intră într-o nouă etapă de dezvoltare, cu obiective de creştere a numărului de experienţe oferite şi a utilizatorilor, concomitent cu extinderea internaţională.

  „Ne propunem să triplăm valoarea Extasy şi să ajungem la 500.000 de utilizatori la finalul anului, iar aportul de capital ne permite să dezvoltăm platforma într-un ritm şi mai accelerat şi să o ducem la un nou nivel – obiectivul fiind ieşirea în piaţa internaţională cu un produs complex şi scalabil în funcţie de specificul fiecărei ţări targetate. Ne dorim să creştem şi mai mult numărul şi complexitatea experienţelor oferite, să continuăm investiţiile în dezvoltarea aplicaţiei dedicate şi site-ului aferent”, a spus Bogdan Buta, cofondator al Extasy.

  El a adăugat că dezvoltarea internaţională a Extasy presupune atât lansarea pe piaţa internaţională, în mai multe state, precum şi listarea unor experienţe în Dubai, Bulgaria şi Ungaria, ce pot fi accesate pe platforma existentă. De asemenea, utilizatorii pot achiziţiona în prezent experienţe în Grecia şi Croaţia.

  Odată cu noua rundă de finanțare și investitorii curenți și-au crescut participațiile, reconfirmând succesul proiectului Extasy. Este cazul investitorului principal, fondul de investiții Early Game Ventures (EGV), al omului de afaceri Voicu Oprean, fondatorul companiei de software din Cluj-Napoca, AROBS, care se află deja la al doilea aport de capital în platforma Extasy.

  Înfiinţată în 2020, platforma Extasy se află, în prezent, la a treia rundă de finanţare, actualul lead investor fiind fondul de investiţii Early Game Ventures (EGV), cu o investiţie de 100.000 de euro. Totalul investiţiilor atrase de platformă ajunge la 1,7 milioane de euro. De asemenea, noua rundă de investiţii majorează valoarea companiei la peste 7,3 milioane de euro, potrivit reprezentanţilor Extasy.

  „Extasy este despre experienţe, despre ceea ce-şi doreşte tânăra generaţie. Aplicaţia este foarte uşor de utilizat, iar echipa din spatele proiectului este dedicată şi foarte bună din punct de vedere tehnic. Am încredere în dezvoltarea exponenţială a proiectului Extasy”, a spus Dan Călugăreanu, partener EGV.

  Extasy oferă, în prezent, acces la peste 1.000 de experienţe pentru timp liber, pentru toate vârstele, clasificate pe 19 categorii, astfel încât să poată fi vizualizate în funcţie de preferinţele utilizatorilor.

  Utilizatorii platformei au de ales între drumeţii, tururi de oraşe, salturi cu paraşuta, plimbări cu avionul şi cu elicopterul, excursii off-road, pachete SPA, masaj, city break-uri, evenimente tematice, concerte, pilotaj sportiv, plimbări cu bicicleta în cadru organizat, vizite la castele din România, karting, escape room-uri, tabere de supravieţuire, tabere militare, degustări de vinuri şi de brânzeturi, festivaluri de teatru, plimbări cu balonul, şedinţe de căţărare, airsoft, tir cu arma, paintball, experienţe VR, lasertag etc.

  andrei.nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...