More

  Ce spune Jordan Belfort, zis și Lupul de pe Wall Street, despre investițiile în Bitcoin

  Jordan Belfort, celebrul broker care a fost sursa principală de inspirație a filmului de succes ”The Wolf of Wall Street” (Lupul de pe Wall Street) este în favoarea bitcoin și afirmă că moneda digitală are șanse mari să aducă profit investitorilor în aproximativ 3-5 ani, relatează Bitcoinist.

  Jordan Belfort este în prezent autor și public speaker. Acesta recomandă investitorilor de bitcoin să își păstreze investițiile timp de cel puțin 36 de luni, subliniind că acest interval are un potențial uriaș de a da randament. 

  Fostul broker este de părere că “dacă ții o investiție timp de trei sau cinci ani, aș fi surprins dacă nu ai face profit, deoarece fundamentele bitcoin sunt foarte bune”.

  Poziția pe care și-o asumă față de Bitcoin este exact opusul a ceea ce credea în anul 2018. El susținea că Bitcoin se bazează pe prostia umană și că investitorii ar trebui să părăsească sistemul înainte să-și piardă toți banii.

  Acum, Jordan are o atitudine pozitivă față de spațiul crypto. El împărtășește două strategii de investiții. Prima este investiția într-un protocol cu fundamente pe termen lung, iar a doua este investiția în mici proiecte crypto cu capitalizarea de piață extrem de scăzută și cu potențial masiv pentru cei ce cumpără la început. 

  În ciuda perioadei dominate de incertitudine în spațiul crypto, Jordan Belfort rămâne optimist în ceea ce privește criptomonedele. Cu toate acestea, el a avertizat investitorii că în anii următori pot apărea scăderi semnificative ale prețului și perioade de fluctuații severe.

  Luna iunie a fost cea mai slabă lună pentru bitcoin. Moneda a înregistrat cea mai proastă performanță din ultimii 11 ani, conform datelor Glassnode. În plus, BTC a înregistrat și cea mai slabă performanță trimestrială, pierzând aproape 60% din valoarea totală de piață în al doilea trimestru al anului curent. 

  În ultimele 24 de ore, bitcoin a atins vârful de 20.431 de dolari înainte de a coborî din nou. Statisticile CoinMarketCap de miercuri arată că moneda supranumită “aurul digital”  se tranzacționează în prezent la 20.021 de dolari, fiind în scădere cu 0,70% în ultimele șapte zile.

  redactia digitalio

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...