More

  Gregor Bieler numit Președinte al Consiliului Consultativ al companiei DIGITALL

  DIGITALL, una dintre cele mai importante companii de consultanță și tehnologie din Europa, prezentă și pe piața din România prin biroul din Craiova, anunță numirea lui Gregor Bieler ca președinte al Consiliului Consultativ, funcție ocupată începând cu luna iunie 2022, potrivit unui comunicat de presă transmis de companie. Bieler are o experiență solidă în transformarea afacerilor și culturii digitale și va conduce Consiliul Consultativ al DIGITALL pentru a asigura succesul durabil și sustenabil al companiei , urmând, împreuna, țelul de a deveni un lider al noilor soluții de ultimă generație, pentru transformarea digitală a Europei.

  Gregor Bieler este un lider respectat, antreprenor și director executiv al Aparavi Software AG, având o experiență de peste 15 ani în afacerile digitale. Printre celelalte roluri ale sale, Bieler a fost Vicepreședinte al Diviziei de Vânzări și Marketing al Logitech Europa, aducând o creștere semnificativă companiei printr-o repoziționare tactică a diviziei Consumer Electronics & E-Commerce. De asemenea, în calitate de Vicepreședinte și Director General, Gregor a transformat PayPal într-un procesor de plăți electronice axat către client, serviciu ce reprezentă în momentul de față un lider de piață al serviciilor de plată.

  „Este o mare onoare să fiu numit Președinte al Consiliului Consultativ al Companiei DIGITALL. Sunt încântat să împărtășesc experiența mea în industrie și abilitățile de management, precum și rețeaua mea de oameni cu o echipă de conducere excepțională pentru a sprijini povestea de creștere a DIGITALL. DIGITALL este lider în transformarea digitală pentru companii de toate dimensiunile”. El adaugă: „Adevăratul instrument decisiv este o echipă remarcabilă de experți în jurul tehnologiilor de vârf pentru Cloud, Managed Services și Data & AI (adică Microsoft și Salesforce). Ce-i mai bun, abia acum urmează să vină pentru DIGITALL!”

  Gregor Bieler Președinte al Consiliului Consultativ al companiei DIGITALL

  Până în 2021, Bieler a fost membru al comitetului executiv și director general al Microsoft Germany GmbH, unde a fost responsabil pentru businessul dintre parteneri. Realizările remarcabile ale lui Bieler i-au adus de două ori la rând premiul „IT Channel Managers of the Year”. În prezent, Bieler este, de asemenea, membru al consiliului de administrație al mai multor companii de top, inclusiv Dustin, ATOSS Software AG și Allterco Robotics.

  Bieler aduce o experiență foarte bogată în DIGITALL și, bazându-se pe rolul său anterior de Membru al Consiliului Consultativ al companiei, va ajuta DIGITALL să-și îmbunătățească nivelul de business la nivel global și de-a lungul ecosistemul de parteneriate.

  „Pentru noi, este un privilegiu să putem încorpora cunoștințele, experiența și spiritul de inovare în afaceri ale lui Gregor pentru organizația noastră. Sunt convins că stilul său de conducere, spiritul său antreprenorial și viziunea sa globală vor reprezenta elemente cheie în conducerea DIGITALL pe drumul spre excelență și creștere.”

  Ivailo Slavov, director executiv al DIGITALL,

  Adrian Yurkwich, partener la Silverfleet Capital, explică:

  „Suntem încrezători că experiența și abilitățile de management ale lui Gregor vor fi de mare valoare, în timp ce direcționăm DIGITALL pe calea de a   deveni lider în transformarea digitală, experiența digitală și servicii cloud în Europa. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună în următoarele luni pentru a aduce o valoare semnificativă pentru toate părțile interesate din companie.”

  Adrian Yurkwich, partener la Silverfleet Capital

  Despre DIGITALL

  DIGITALL operează la nivel global şi are peste 1500 de angajaţi în 28 de birouri din 13 ţări din Europa şi America de Nord.

  Pe lângă crearea unui portfoliu cât mai competitiv, echipa noastră de experţi a stabilit relaţii parteneriale strategice cu companii de tehnologie, lideri ai lumii IT, printre care Salesforce, Microsoft, IBM, SAP, Oracle, Cisco, Snowflake, Zuora etc.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...