More

  SoftOne lansează soluția ERP Soft1 Series 6, împreună cu noile module WMS, Power BI, SAF-T și Business Robotics dedicate transformării digitale a companiilor

  SOFTONE, companie prezentă și pe piața de la noi prin SoftOne România, lansează soluția ERP Soft1 Series 6 și continuă tradiția companiei de a dezvolta soluții și servicii inovatoare. Având la bază principiile SoftOne – inovație, simplitate și securitate – Soft1 Series 6 revoluționează procesul de transformare digitală, făcându-l mai simplu și ușor de implementat pentru orice companie, indiferent de dimensiune sau industrie. 

  Noua platformă software integrează o interfață de utilizare mai intuitivă și mai rapidă, funcționalități îmbunătățite, dar și noi module, aplicații și servicii în Cloud, precum: WMS (modul pentru gestionarea depozitelor de pe dispozitivele mobile), Power BI si Business Robotics (automatizari inteligente ale proceselor de business). Soft1 Series 6 oferă posibilitatea oricărei companii să înceapă procesul de transformare digitală pas cu pas, mai simplu ca niciodată, astfel încât să obțină valoare adăugată din primul moment. 

  Noua soluție ERP dezvoltată de SOFTONE încorporează tehnologii inteligente de ultimă generație pentru automatizarea proceselor, optimizarea operațiunilor devenind mai ușoară pentru orice utilizator. De asemenea, Soft1 Series 6 utilizează instrumente BI de ultimă generație, oferind companiilor posibilitatea să interpreteze și să vizualizeze datele de business într-un format simplu, ușor de înțeles, pentru a lua decizii informate, în orice moment. 

  Datorită experienței dobândite prin implementarea cu succes a aplicației Soft1 ERP în rândul a peste 47.000 de clienți, Soft1 Series 6 eficientizează și mai mult utilizarea soluțiilor Soft1 în Cloud. Soluția își extinde funcționalitățile și pe orice dispozitiv inteligent, prin intermediul noii aplicații de mobilitate a afacerilor Soft1 WMS Lite. Totodată, Soft1 Series 6 oferă companiilor posibilitatea de a-și desfășura operațiunile în conformitate cu legislația în vigoare și introduce modulul Soft1 SAF-T, pentru simplificarea proceselor de raportare fiscală. 

  Grupul SoftOne are peste 300 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri, deservind peste 47.000 de clienți în cinci țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România). Având o experiență îndelungată în crearea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluții Cloud și Enterprise Mobility de ultimă generație, asigurând transformarea digitală companiilor de talie mică, medie, cât şi organizaţiilor mari.

  redactia digitalio

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...