More

  Surprizele spectaculoase pregătite pentru Bucharest Tech Week | De la super-car-ul 100% electric românesc, la primul robot humanoid

  Cea de-a VI-a ediție a Bucharest Tech Week revine în format fizic, după doi ani de pandemie, țintind să transforme Bucureștiul în capitala internațională a tehnologiei, pentru perioada 14-19 iunie.

  Evenimentul gigant va combina o componentă de Business Summits, care reunește între 14 și 17 iunie, la Hotel Radisson Blu peste 60 de speakeri și experți internaționali și locali în domeniul IT, cu o componentă expozițională. Între 17 și 19 iunie, la Tech Expo, în Piața Constituției, vor fi prezente cele mai noi gadget- uri și inovații din domeniul tech, dar și ultimele aplicații și soluții digitale ce contribuie la îmbunătățirea mediului de business, cât și a vieții personale.

  Alexandru Măxineanu, Managing Partner Universum Expo, ne-a stârnit interesul cu câteva detalii spectaculoase despre ce urmează să se întâmple la Bucharest Tech Week, eveniment în cadrul căruia Digitalio este partener media.

  Este un eveniment care pune Bucureștiul și România pe harta europeană a evenimentelor de tehnologie. Noi îi spunem festival de tehnologie, pentru că celebrăm tot ce înseamnă digitalizare și tech.

  o celebrăm din două perspective – odată din perspectivă de tehnologie pentru business și aici vorbim despre conferințele pe care le avem de marți până vineri, la Radisson București, dar celebrăm și tehnologia pentru utilizatorul casnic, acel „C” din B2C.

  Anul acesta chiar creștem evenimentul, aveam nevoie de mai mult spațiu și ne mutăm de la Piața Universității în Piața Constituției.

  În cele șase zile de desfășurare a Bucharest Tech Week, pe pasionații de tehnologie îi așteapă o pleiadă de evenimente dedicate tehnologiei. Prima parte a săptămânii este dedicată dezbaterilor de Business. Componenta Business Summits va reuni peste 60 de speakeri internaționali și experți din România

  Începem de marți, cu Innovation Summits, conferință care abordează subiectul inovației în business, prin utilizarea soluțiilor digitale.

  Avem apoi, în premieră pentru România, și poate chiar pentru Europa, Metaverse Summit, prima conferință globală care abordează subiectul de MetaVerse.

  Apoi avem Future Retail Summit, care este la a treia ediție la Bucharest Tech Week, un eveniment care abordează subiectul digitalizării în piața de retail.

  Va urma HR Masters Summit, o conferință internațională adresată specialiștilor în resurse umane.

  Vineri avem, în paralel, două conferințe deja cunoscute, adresate developerilor – Java Summit și Software Architecure Summit.

  Toate aceste conferințe au invitați internaționali, dar și specialiști locali. Vorbim despre undeva la 50-60 de speakeri internaționali care vin de pe tot globul în Românnia, pentru a celebra tehnologia.

  Participarea la Business Summits se face pe baza unui bilet ce poate fi achiziționat direct de pe https://www.techweek.ro/business-summits.

  În week-end, Piața Constituției se transformă într-un imens spațiu expozițional, dedicat tehnologiei. Participanții vor putea vedea, în premieră la Tech Expo, super-car-ul 100% electric Momentum.

  Vorbim de o experiență complexă, completă, cu invitați din toată lumea. Celebrăm tehnologia cu tot ce ne aduce, atât în business, cât și în viața personală, pentru că în week-end avem Tech Expo, de vineri până duminică în Piața Constițuției.

  Acolo găsim soluții smart-home, mașini electrice hibrid, prezentăm în premieră într-un eveniment public în România super-car-ul 100% electric, făcut în România, Momentum, al celor de la CryptoData. Este o mașină ca în filmele SF.

  Cei de la Samsung vor prezenta un concept de Smart Classroom, cu soluții complete digitale.

  Vom vedea soluții de imprimare 3D, care sunt din ce în ce mai accesibile și mai utilizate.

  Participarea la Tech Expo este GRATUITĂ pentru toate persoanele cu vârsta peste 18 ani, cu înscriere în prealabil pe https://www.techexpo.ro/.

  Nu uitați că puteți să ascultați acest podcast și pe contul nostru de Spotify:

  Gabriel Zamfir

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...