More

  Platformă Cripto a cumpărat trofeul Eurovision pentru 900,000 $. Kalush Orchestra donează banii pentru achiziția de drone

  Platforma de trading din Estonia WhiteBit, care se află pe locul 19 din 624 la scorul de încredere, potrivit CoinGecko, a cumpărat trofeul Eurovision pentru 900.000 de dolari într-o licitație organizată pe social media în weekend.

  Oleh Psiuk, solistul orchestrei Kalush, și-a vândut, de asemenea, pălăria roz pentru 11 milioane de grivne (374.000 de dolari). Banii vor fi donați de către Kalush Orchestra către forțele armate uncrainene, pentru achiziția de drone militare.

  Orchestra Kalush a câștigat Eurovision pe fondul unui val de susținere a telespectatorilor de pe tot continentul pentru piesa Stefania, pe care au dedicat-o tuturor mamelor ucrainene. Ei au filmat un videoclip pentru cântec printre clădirile ruinate distruse în timpul invaziei ruse.

  redactia digitalio

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...