More

  Thinkdigital aduce publicitate nativă în video games și e-sports în România

  Grupul regional de media digitală cu acționariat majoritar autohton Thinkdigital – parte din grupul internațional TDG – și compania israeliană Anzu, cel mai mare in-game advertiser la nivel global, aduc în premieră pe piața locală noi oportunități pentru branduri și agențiile de media buying locale, se arată într-un comunicat de presă.

  Cele două companii au anunțat lansarea Thinkdigital Gaming Network.

  Anzu este în prezent cel mai avansat sistem de tip „in-game advertinsing” pentru plasarea mesajelor comerciale pentru jocurile mobile, PC, console de gaming și Roblox – joc dat adesea ca exemplu ca fiind un „metavers” autentic.

  Prin soluția adusă pe piață, reclamele sunt afișate nativ în jocuri, fără a întrerupe experiența jucătorului în vreun fel, si se adaptează in timp real unghiului din care se afla jucătorii.

  Dincolo de formatele non-intruzive, ANZU și Thinkdigital pun la dispoziția brandurilor și agențiilor media un sistem avansat de raportare numit “3D Ad Tracking Engine”, măsurarea cu acuratețe a indicatorilor de “in-game viewability” cu soluția Moat de la Oracle, auditare Nielsen, soluții integrate de tip “fraud detection” – dar și parteneriate cu vendori adtech de încredere.

  Piața de gaming din România numără azi aproximativ 8 milioane de utilizatori, din care 52% înseamnă public masculin și 48% feminin.

  Fondat în Israel, ANZU se extinde global odată cu biroul deschis în Londra și este susținut de WPP, Sony Investment Fund, NBCUniversal, HTC, Bitkraft și alți investotori notabili care contribuie, în total, cu un buget de 37 de milioane de dolari pentru ca serviicile sale să devină mai bune pentru toți stakeholderii.

  TDG are peste 15 ani de prezență în piață și peste 200 de angajați în țări din Europa, Orientul Mijlociu și Nodul Africii, prin Thinkdigital și celelalte companii din portofoliu: Project Agora (programmatic advertising), Tailwind (adtech & martech) și Forestview (performance marketing).

  andrei.nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...