More

  Free Now iese de pe piața din România

  Serviciul de ride sharing Free Now iese de pe piața din România în 30 iunie 2022, potrivit unui anunț al companiei Clever Tech SRL. Rămân pe piață serviciile Bolt și Uber, care au o cotă de piață mai mare.

  Potrivit companiei, Free Now se va concentra mai departe pe alte piețe din Europa. Cel mai probabil este vorba despre piețe în care Bolt și Uber nu există sau au o poziție pe piață mai puțin puternică decât în România.

  „Începând cu sfârșitul zilei de 30 iunie 2022, compania Clever Tech SRL va înceta activitatea sa în România. Aplicația Free Now nu va mai fi disponibilă pentru utilizatorii noștri conform deciziei atașate acestui email. Încetarea operațiunilor pe această piață a fost o decizie luată cu foarte mare greutate, care va permite companiei sa se concentreze pe investiții ulterioare pe piețele cheie din Europa, în care obiectivul de a construi o platformă completă de servicii de multimobilitate se poate realiza”, se arată în anunțul companiei.

  „Free Now va continua să opereze în condiții normale până la data menționată mai sus. Plățile către parteneri nu vor fi afectate, incluzând plățile din prima săptămână a lunii iulie 2022”, mai arată Clever Tech.

  Redăm mai jos, integral, anunțul transmis de Clever Tech S.R.L. companiilor partenere din România.

  Stimate Partener,

  Ne pare rău să vă anunțăm că începând cu sfârșitul zilei de 30 iunie 2022, compania CLEVER Tech SRL va înceta activitatea sa în România. Aplicația FREE NOW nu va mai fi disponibilă pentru utilizatorii noștri conform deciziei atașată acestui email. Încetarea operațiunilor pe această piață a fost o decizie luată cu foarte mare greutate, care va permite companiei sa se concentreze pe investiții ulterioare pe piețele cheie din Europa, în care obiectivul de a construi o platformă completă de servicii de multimobilitate se poate realiza. 

  FREE NOW va continua să opereze în condiții normale până la data menționată mai sus. Plățile către parteneri nu vor fi afectate, incluzând plățile din prima săptămână a lunii iulie 2022.

  Ramanem disponibili pentru orice informatie la https://support.free-now.com/hc/ro/requests/new

  Suntem extrem de recunoscători pentru suportul și încrederea oferite în ultimii ani. Vă mulțumim pentru tot și vă dorim mult succes.

  Pe piața de transport alternativ de persoane din România mai activează servicii precum Leone GO și elec.

  andrei.nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...