More

  O companie japoneză premiază inovarea durabilă în România

  O companie japoneză din domeniul IT invită pentru prima dată startup-urile la o competiție regională preliminară, cu depunerea proiectelor până la 19 august

  • NTT DATA Romania este în căutare de antreprenori care să reprezinte România în cadrul competiției internaționale Global eAwards 2022 a NTT DATA Foundation
  • Cea de-a 21-a ediție a premiilor eAwards va căuta, în 13 țări din Europa și America Latină, startup-uri cu proiecte bazate pe tehnologii durabile, inovatoare, scalabile care îmbunătățesc calitatea vieții sau care vin cu soluții pentru problemele de mediu
  • În runda preliminară din România, câștigătorul va primi un premiu în valoare de 10.000 de euro și oportunitatea unică de a-și prezenta startup-ul la NTT DATA Talent Week și la finala internațională a Global eAwards de la Madrid, cu șansa de a câștiga premiul în valoare de 60.000 de euro și un program de accelerare exclusiv al NTT DATA Foundation.

  NTT DATA Romania participă pentru prima dată la cea de-a 21-a ediție a premiilor în domeniul antreprenoriatului, eAwards. Concursul de adresează fondatorilor de startup-uri care contribuie la realizarea unui viitor sustenabil folosind tehnologia.

  Runda preliminară din România

  În România, etapa de depunere a proiectelor va fi deschisă până la 19 august 2022. Toți cei interesați își pot depune candidatura pe website-ul www.eawardsromania.com. După încheierea perioadei de înscriere, va începe etapa de analiză a propunerilor primite. Echipele selectate își vor prezenta proiectele în fața unui juriu de experți, la sediul NTT DATA Romania din Cluj Napoca. În data de 15 septembrie 2022, va fi ales câștigătorul acestei etape, care va primi un premiu de 10.000 de euro și se va califica direct în finala internațională a competiției Global eAwards. Totodată va avea acces la un program specializat de accelerare și șansa de a câștiga o investiție suplimentară de 60.000 de euro in etapa globală a competiției.

  “Caracterizate de perseverență și dorința de a reuși, startup-urile sunt mereu pionierii schimbărilor tehnologice și reușesc să dea naștere ideilor vizionare și de succes.

  Prin competiția eAwards, NTT DATA Romania este alături acele startup-uri inovative care sunt orientate spre rezolvarea problemelor de mediu și  în general sunt preocupate de îmbunătățirea calității vieții prin tehnologie.

  Mă bucur că putem oferi startup-urilor oportunitatea de a-și prezenta ideile în cadrul unui program amplu în care pot beneficia de expertiza unei echipe cu experiență ce îi pot ghida să ducă Business-ul la următorul nivel. Scopul NTT DATA Romania este să găsească acel startup care să ne reprezinte țara în marea finală de la Madrid.” 

  Maria Metz, CEO NTT DATA Romania

  Global eAwards – cea de-a 21-a ediție

  Finala va avea loc în cadrul NTT DATA Talent Week, la Madrid, între 18 și 20 octombrie 2022 unde se reunesc startup-uri internaționale care schimbă lumea. Având la bază cultura japoneză a inovației, NTT DATA Foundation oferă participanților instrumente și metode de lucru alături de investitori și experți pentru a răspunde nevoilor specifice ale startup-urilor înscrise.

  Echipa câștigătoare din România va concura în finală cu startup-uri din Belgia, Brazilia, Chile, Columbia, Spania, Olanda, Italia, Mexic, Peru, Portugalia, Zona DACH și Regatul Unit. Cel mai bun startup va fi recompensat cu un premiu în valoare de 60.000 de euro și cu un program exclusiv de accelerare.

  Drumul spre succes pentru startup-uri poate fi unul lung. Premiile eAwards reprezintă o etapă fantastică din călătoria unui start-up și sprijină produsele și serviciile cu impact astfel încât să ajungă la cât mai mulți oameni din întreaga lume.

  Pe parcursul acestor 21 de ani de promovare a antreprenoriatului și a inovației, NTT DATA Foundation a susținut peste 9.000 de proiecte din toată lumea. Printre acestea se numără: CHECKTOBUILD, un serviciu de control inteligent al proiectelor din construcții disponibil printr-o pagină web cu inteligență artificială; RECIRCULAR, o platformă digitală care ajută la identificarea oportunităților de a readuce la viață deșeurile, generând economii de costuri și beneficii pentru mediu; SYCAI MEDICAL, un asistent digital care ajută la diagnosticarea timpurie a cancerului de pancreas prin imagistică; AIRWAY SHIELD, primul dispozitiv de intubare endotraheală din lume; ECUSTOMS, o platformă care facilitează sincronizarea operațiunilor logistice, de transport, vamale etc.; YAKK, o platformă digitală care facilitează închirierea oricărui obiect cu ușurință și în siguranță pentru cât timp are nevoie utilizatorul.

  Despre NTT DATA Foundation

  NTT DATA Foundation încurajează contribuția la îmbunătățirea calității vieții și responsabilitatea față de mediu prin tehnologie, antreprenoriat și inovare. Cu un angajament ferm față de societate, fundația își îndrumă profesioniștii către proiecte cu potențial în domeniile științei, tehnologiei și matematicii. De asemenea, promovează și consiliază proiecte antreprenoriale inovatoare și/sau proiecte de cercetare strategice, scalabile, durabile și responsabile din punct de vedere social. Datorită contribuției altruiste a profesioniștilor săi, NTT DATA Foundation transformă talentul, antreprenoriatul și inovația în soluții de valoare pentru societate. În acest moment este prezentă în 15 țări din Europa și America Latină. www.nttdatafoundation.com/es 

  Despre NTT DATA

  NTT DATA – parte a NTT Group, este compania inovatoare de servicii IT cu prezență globală și sediul central în Tokyo. Sprijinim clienții în transformarea digitală a business-ului prin consultanță, soluții de industrie, managementul proceselor de business și digitalizarea serviciilor IT. NTT DATA asigură acestora, și societății în general, acces la un viitor digitalizat. Suntem dedicați pe termen lung succesului clienților noștri și îmbinăm acoperirea globală cu prezența locală în peste 50 de țări din întreaga lume. Vizitați-ne la nttdata.com

  Website Romania: ro.nttdata.com

  andrei.nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...