More

  “Smart Communities” – Conferință & Expo | Tehnologia și banii europeni pot accelera viteza de decizie a autorităților publice

  Smart Communities” – Conferință & Expo va avea loc pe 9 iunie 2022, la Hotel Pullman, București. Sunt așteptați să participe reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale, ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică, care pot contribui la bunăstarea, sănătatea și educația cetățenilor, dar și consultanți pentru accesarea și implementarea proiectelor finanțate cu fonduri europene.

  Înscrierile sunt în desfășurare și se pot face accesând formularul aflat la acest link: bit.ly/3Kx8cCh

  Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale. Temele principale de discuție vor fi programele de finanțare europene, precum și modul în care sunt pregătite toate părțile implicate: administrația publică, consultanții și furnizorii de soluții, care pot ajuta dezvoltarea pe baze corecte a proiectelor. De asemenea, va fi dezbătută modalitatea în care pot fi eliminate unele bariere și accelerată viteza de decizie a autorităților publice pentru adoptarea soluțiilor, cu prioritate pentru următoarele verticale: Smart Mobility, Smart Utilities, Smart Environment, Smart Health, Smart Education, Smart Safety, Smart Business.

  Invitații “Smart Communities” – Conferință & Expo vor împărtăși idei și soluții bazate pe expertiza lor și vor discuta despre modul în care pot colabora, astfel încât noi toți să putem beneficia de imensa oportunitate pe care ne-o oferă tehnologia și finanțările, pentru a dezvolta orașe și comunități, nivelul de trai și economia în general.

  La eveniment participă importanți reprezentați din Guvern, primari și alte persoane din administrația locală, Asociația Municipiilor din România, Asociația Admnistratorilor Publici din România, consultanți și companii private. De asemenea, vom avea invitați reprezentanți ai Institutului pentru Orașe Vizionare. Recent înființat, institutul vine în sprijinul liderilor comunităților locale ca să-i ajute să-și creeze branduri de oraș puternice, bazate pe o legătură strategică între realitățile curente ale localității, potențialul neexploatat, identitatea locuitorilor și viziunea pe termen lung, pentru a dezvolta sustenabil orașe și regiuni în care oamenii să se simtă respectați, implicați și fericiți.

  Până acum au confirmat participarea reprezentați de top ai administrației publice din Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ministerul Energiei, Primării și Consilii Județene: Reșița, Oradea, Piatra Neamț, Bacău, Turda, Lugoj, Ploiești, Sibiu, Brașov, București Sector 6, Târgu Jiu, Asociația Municipiilor din România, Asociația Administratorilor Publici din România, consultanți și furnizori privați de soluții.

  Partenerii Principali al evenimentului sunt: firma de consultanță F.I.P. Consulting și Orange România, iar Partener Gold este Dell Technologies

  Evenimentul este susținut de Asociația Municipiilor din România și Asociația Administratorilor Publici din România.

  Mai multe informații despre invitați, agenda, acces la eveniment și alți parteneri ai evenimentului pot fi găsite accesând: https://www.concordcom.ro/smart-communities-2022/

  andrei.nistor

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...