More

  Bitpanda introduce opțiunea de Staking, oferind utilizatorilor posibilitatea de a câștiga până la 27% venituri suplimentare pentru cripto-activele selectate

  Platforma de investiții digitale lider la nivel european, Bitpanda, introduce Bitpanda Staking, oferind astfel tuturor investitorilor posibilitatea de a câștiga până la 27% venituri suplimentare din portofoliile cripto selectate, printr-o singură acțiune pe platformă sau în aplicație.

  Ce este staking-ul și cum funcționează?

  Potrivit unui comunicat de presă transmis de companie, Staking este o modalitate de a câștiga recompense pentru deținerea anumitor criptomonede. Acest lucru este posibil doar pentru criptomonedele care rulează pe un mecanism numit “proof-of-stake”, prin intermediul căruia tranzacțiile sunt verificate și securizate.

  Pentru ca o tranzacție să aibă loc pe blockchain, aceasta trebuie să fie validată și verificată prin mai multe noduri (servere). Astfel, investitorii care dețin anumite criptomonede care rulează pe mecanismul proof-of-stake le pot pune pe acestea la dispoziție pentru pentru validarea și verificarea tranzacțiilor de pe blockchain, prin intermediul staking-ului. Ulterior, sistemul va folosi monedele puse la dispoziție de investitori pentru a valida și verifica tranzacțiile de pe blockchain, iar investitorii vor primi recompense, similar modului în care sunt plătite dobânzile celor care dețin un cont de economii.

  Staking-ul este una dintre funcționalitățile solicitate de comunitatea Bitpanda, datorită faptului că prin acest proces investitorii sunt recompensați pentru criptomonedele puse la dispoziție. Începând de astăzi, cei peste 3 milioane de utilizatori Bitpanda pot câștiga recompense săptămânale pentru activele deținute, chiar și fără a avea cunoștințe tehnice despre staking, având garanția securității oferite de standardele de reglementare și de conformitate ale unicornului fintech. Toate acestea vin cu o notă inovatoare.

  Active disponibile oricând, câștig imediat

  Toate activele puse la dispoziție pentru staking prin intermediul Bitpanda sunt accesibile investitorilor oricând, fără a exista o perioadă în care acestea să fie blocate în platformă. Acest lucru înseamnă că investitorii Bitpanda pot accesa oricând criptomonedele puse la dispoziție pentru staking. Recompensele vor fi oferite utilizatorilor încă din primele momente de când aceștia au fost de acord să-și pună la dispoziție criptomonedele pentru staking și până la momentul în care aceștia decid să și le retragă. 

  Recompense săptămânale oferite imediat

  Investitorii Bitpanda vor primi recompensele pentru activele puse la dispoziție pentru staking o dată pe săptămână, independent de modul în care blockchain-ul le distribuie pe acestea. Recompensele sunt puse la dispoziție, la rândul lor, pentru staking, în mod automat, astfel că recompensele utilizatorilor se măresc în timp. Prin intermediul Bitpanda Staking, comunitatea va fi primi recompense încă din prima săptămână.

  “Peste 3 milioane de oameni au încredere în Bitpanda atunci când vine vorba de banii pe care îi dețin, datorită faptului că oferim control deplin, în timp ce facem întotdeauna lucrurile în modul corect, chiar dacă uneori acest nu este și cel ușor. Fiind o companie care a fost fondată pentru a simplifica investițiile în criptomonede, suntem încântați să facem funcționalitatea de staking așa cum ar trebui să fie: simplă, directă, lipsită de probleme. Bitpanda Staking este modalitatea ușoară prin care criptomonedele sunt puse la lucru, în timp ce comunitatea are oportunitatea de a câștiga venituri suplimentare din cripto-activele selectate, cu un singur click, fără a fi necesar ca utilizatorii să aibă cunoștințe tehnice despre staking în prealabil. Suntem determinați ca pe parcursul anului să extindem lista criptomonedelor pentru care utilizatorii au la dispoziție funcționalitate de staking.”

  Eric Demuth, CEO și Co-fondator Bitpanda

  La momentul lansării, unsprezece criptomonede sunt disponibile pentru staking prin intermediul Bitpanda: ADA, TRX, XTZ, SOL, DOT, MATIC, ATOM, GRT, KSM, NEAR și LUNA, lista urmând a fi extinsă pe parcursul anului.

   O singură platformă pentru toate investiții

  Noii investitori își pot deschide gratuit un cont Bitpanda și pot începe să investească în câteva minute într-o gamă largă de active digitale, în funcție de bugetul disponibil și apetitul pentru risc. Investiția minimă este de doar 1 euro, platforma fiind disponibilă 24/7. Bitpanda a luat naștere în 2014 ca o companie de tranzacționare a criptomonedelor, fiind fondată de Eric Demuth, Paul Klanschek și Christian Trummer. De la momentul fondării, compania a devenit principala platformă de investiții din Europa, având peste 3 milioane de utilizatori. Compania fintech a devenit primul unicorn austriac și are o echipă formată din peste 1000 de oameni, ce activează în zece birouri la nivel european.

  Despre Bitpanda

  Bitpanda face investițiile accesibile oricui. Fondată în 2014 în Viena, Austria de către Eric Demuth, Paul Klanschek și Christian Trummer, Bitpanda înlătură barierele din calea investițiilor prin valorificarea puterii inovatoare a activelor digitale și a tehnologiei blockchain. Cu o echipă de peste 1000 de oameni și cu peste 3 milioane de utilizatori, Bitpanda este una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere din Europa. Platforma ușor de utilizat oferă posibilitatea investitorilor, atât începători, cât și experți, să investească în acțiuni, criptomonede și metale prețioase, în funcție de apetitul lor pentru risc și bugetul disponibil.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...