More

  Fondatorul Twitter îl creditează pe Elon Musk ca fiind singura soluție pentru viitorul platformei

  Cofondatorul Twitter și fostul CEO, Jack Dorsey, a comentat luni seară achiziția de către Elon Musk a platformei de socializare.

  „Îmi place Twitter. Twitter este cel mai apropiat lucru de o conștiință globală”, a scris el.

  După ce a renunțat la Twitter în noiembrie 2021, Dorsey a continuat să facă parte din consiliul de administrație al companiei. Consiliul de administrație a aprobat achiziția platformei de către Elon Musk într-o tranzacție în valoare de 44 de miliarde de dolari.

  „Ideea și serviciul sunt tot ceea ce contează pentru mine și voi face tot ce este necesar pentru a le proteja pe amândouă. Twitter ca companie a fost întotdeauna singura mea problemă și cel mai mare regret. A fost deținut de Wall Street și supus unui mode publicitar. Reluarea lui din mâinile Wall Street este primul pas corect”, a continuat thread-ul său de Twitter.

  „În principiu, nu cred că cineva ar trebui să dețină sau să conducă Twitter. Vreau să fie un bun public la nivel de protocol, nu o companie. Cu toate acestea, rezolvând problema de a fi o companie, Elon este soluția singulară în care am încredere. Am încredere în misiunea lui de a extinde lumina conștiinței”, a scris Dorsey.

  „Obiectivul lui Elon de a crea o platformă care este „de încredere maximă și incluzivă” este cel potrivit. Acesta este și scopul lui @paraga (n.r. CEO-ul actual al Twitter) și motivul pentru care l-am ales. Vă mulțumesc amândurora pentru că ați scos compania dintr-o situație imposibilă. Aceasta este calea cea dreaptă… o cred din toată inima.”

  „Sunt atât de fericit că Twitter va continua să servească conversația publică.”, a scris Dorsey.

  Dorsey este în prezent președinte și „Block Head” al Block, compania-mamă a Square și Tidal. Cântecul Radiohead de pe albumul clasic „Kid A” al grupului a fost postat pe Twitter cu un link Tidal. Comentatorii au remarcat că, în ciuda titlului liniștitor, cântecul a fost o alegere ciudată datorită versurilor sale defavorabile.

  redactia digitalio

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...