More

  Fondatorul Twitter îl creditează pe Elon Musk ca fiind singura soluție pentru viitorul platformei

  Cofondatorul Twitter și fostul CEO, Jack Dorsey, a comentat luni seară achiziția de către Elon Musk a platformei de socializare.

  „Îmi place Twitter. Twitter este cel mai apropiat lucru de o conștiință globală”, a scris el.

  După ce a renunțat la Twitter în noiembrie 2021, Dorsey a continuat să facă parte din consiliul de administrație al companiei. Consiliul de administrație a aprobat achiziția platformei de către Elon Musk într-o tranzacție în valoare de 44 de miliarde de dolari.

  „Ideea și serviciul sunt tot ceea ce contează pentru mine și voi face tot ce este necesar pentru a le proteja pe amândouă. Twitter ca companie a fost întotdeauna singura mea problemă și cel mai mare regret. A fost deținut de Wall Street și supus unui mode publicitar. Reluarea lui din mâinile Wall Street este primul pas corect”, a continuat thread-ul său de Twitter.

  „În principiu, nu cred că cineva ar trebui să dețină sau să conducă Twitter. Vreau să fie un bun public la nivel de protocol, nu o companie. Cu toate acestea, rezolvând problema de a fi o companie, Elon este soluția singulară în care am încredere. Am încredere în misiunea lui de a extinde lumina conștiinței”, a scris Dorsey.

  „Obiectivul lui Elon de a crea o platformă care este „de încredere maximă și incluzivă” este cel potrivit. Acesta este și scopul lui @paraga (n.r. CEO-ul actual al Twitter) și motivul pentru care l-am ales. Vă mulțumesc amândurora pentru că ați scos compania dintr-o situație imposibilă. Aceasta este calea cea dreaptă… o cred din toată inima.”

  „Sunt atât de fericit că Twitter va continua să servească conversația publică.”, a scris Dorsey.

  Dorsey este în prezent președinte și „Block Head” al Block, compania-mamă a Square și Tidal. Cântecul Radiohead de pe albumul clasic „Kid A” al grupului a fost postat pe Twitter cu un link Tidal. Comentatorii au remarcat că, în ciuda titlului liniștitor, cântecul a fost o alegere ciudată datorită versurilor sale defavorabile.

  redactia digitalio

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...