More

  Dell Technologies extinde inovațiile edge destinate retailerilor

  Dell Technologies anunță extinderea soluțiilor sale edge pentru a-i ajuta pe retaileri să obțină rapid mai multă valoare și să ofere experiențe îmbunătățite clienților, pe baza datelor generate în locațiile de vânzare cu amănuntul, se arată într-un comunicat de presă.

  De la comercializarea produselor alimentare la livrări și până la prevenirea pierderilor, comercianții cu amănuntul au adoptat tehnologii edge pentru a ține pasul cu cerințele industriei și pentru a crea experiențe mai bune pentru clienți.

  Un studiu recent realizat de 451 Research, parte a S&P Global Market Intelligence, și comandat de Dell, a constatat că această creștere a adopției edge va continua; 77% dintre retaileri se așteaptă ca implementările edge să crească în mod semnificativ în următorii doi ani. Cu toate acestea, în lipsa unei abordări holistice, extinderea noilor tehnologii în zone geografice și locații întinse pot determina soluții complexe și izolate care cresc costurile de gestionare IT ale retailerilor.

  „Retailerii se bazează din ce în ce mai mult pe tehnologiile IT și pe datele edge pentru a oferi experiențe mai personalizate și mai inteligente clienților, care să conducă la rezultate mai bune ale afacerii, ceea ce accelerează semnificativ nevoia comercianților de a reuni tehnologii izolate. „Îi ajutăm pe retaileri să consolideze cu ușurință aceste tehnologii, astfel încât să poată analiza datele acolo unde acestea sunt create, să ia decizii mai rapide și să ofere experiențe pozitive pentru cumpărătorii și angajații din magazine.”

  Gil Shneorson, senior vice president of edge solutions, Dell Technologies.

  Noile capabilități de la Dell reunesc tehnologiile edge, astfel încât retailerii pot gestiona și extinde cu ușurință infrastructura de la centrele de date la edge și pot lansa aplicații digitale AI digitale livrate de parteneri pentru experiențe mai bune în magazin.

  Cum simplifică Dell viața retailerilor și îmbunătățesc experiența cumpărătorilor

  Dell Validated Design for Retail Edge simplifică și consolidează infrastructura și aplicațiile de retail edge într-un singur pachet pentru o implementare, gestionare și asistență eficiente. Odată cu integrarea VMware Edge Compute Stack, soluția oferă retailerilor un singur punct de management al IT edge pentru toate locațiile comerciale, cu obiectivul de a urmări starea de sănătate a sistemului, a construi și a gestiona aplicații edge și a sprijini extinderea în siguranță cu noi puncte de vânzare. Prin colaborarea cu Deep North și cu platforma sa de analiză video inteligentă, soluția sprijină aplicațiile bazate pe inteligență artificială care îi ajută pe retaileri să utilizeze datele pentru a îmbunătăți experiențele de cumpărare în magazin, cum ar fi optimizarea plasării produselor, prevenirea pierderilor, urmărirea inventarului, sprijinirea cumpărătorilor astfel încât să evite cozile lungi la casele de marcat și redirecționarea angajaților către locul unde pot fi de cel mai mare ajutor într-un magazin.

  „Suntem încântați de faptul că platforma de analiză video în timp real a Deep North este compatibilă cu Dell Validated Design for Retail Edge. Așteptăm cu nerăbdare să-i ajutăm pe retaileri să valorifice inteligența artificială pentru a identifica oportunitățile de a crea o experiență mai bună pentru clienți, de a îmbunătăți operațiunile magazinelor și de a stimula vânzările”

  Rohan Sanil, CEO și co-fondator al Deep North

  Dell continuă să introducă inovații de vârf suplimentare în portofoliul său de infrastructură pentru a sprijini organizațiile să simplifice implementările și să obțină mai multă valoare:

  • Clienții și partenerii pot conceptualiza și colabora în domeniul tehnologiilor și aplicațiilor edge în Dell Technologies Customer Solution Centers Innovation Labs. Cu un nou laborator în Round Rock, Texas, centrele de colaborare îi ajută pe clienți să testeze tehnologiile edge existente și să proiecteze soluții personalizate, care pot gestiona cel mai bine cerințele unice de volum de lucru ale organizațiilor din retail, producție, asistență medicală și din alte sectoare. De exemplu, retailerii pot valida și testa soluțiile de urmărire a inventarului înainte de introducerea acestora în magazinele pentru o implementare edge rapidă și simplă.
  • Enterprise SONiC Distribution by Dell Technologies 4.0, un sistem de operare pentru rețele scalabil și agil, bazat pe open source, se extinde acum în centrele de date și edge. Cu switch-uri de rețea care se pot conecta mai multe locuri, clienții pot implementa, gestiona și monitoriza zonele edge cu instrumente familiare centrelor de date. Noua soluție oferă operațiuni simplificate, o mai mare flexibilitate și capacități extinse de continuitate a afacerii și de recuperare în caz de dezastru. De exemplu, cu integrarea perfectă a rețelelor pe care o oferă SONiC 4.0, comercianții cu amănuntul își pot gestiona mai ușor infrastructura începând de la centrul de date până la magazinele de vânzare cu amănuntul și alte locații edge printr-o singură structură unificată.

  Soluțiile edge pentru retaileri sunt cele mai recente adăugiri la portofoliul în creștere al Dell și completează Dell Validated Design for Manufacturing Edge, care va fi compatibilă în curând cu Digital Performance Management, cea mai recentă soluție bazată pe ThingWorx de la PTC. Serviciile Dell ProDeploy și ProSupport îi ajută pe comercianții cu amănuntul să accelereze implementările edge și să beneficieze de susținerea a peste 60.000 de profesioniști și parteneri dedicați în peste 170 de țări.

  Valabilitate

  • Dell Technologies Customer Solution Centers Innovation Labs sunt disponibile astăzi în Limerick, Irlanda, și Singapore, iar în cursul acestui an și în Round Rock, Texas.
  • Validarea și testarea soluțiilor edge de tip proof-of-concept în Dell Technologies Customer Solution Centers Innovation Labs sunt disponibile astăzi în Limerick, Irlanda, și Singapore, iar în cursul acestui an și în Round Rock, Texas.
  • Enterprise SONiC Distribution by Dell Technologies 4.0 va fi disponibil la nivel global la 28 aprilie 2022.
  • Dell Validated Design for Manufacturing Edge cu PTC, cu suport pentru Digital Performance Management, va fi disponibil la nivel global în cursul acestui an.
  redactia digitalio

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...