More

  Samsung investește într-o companie care vizează dezvoltarea unui metaverse

  DoubleMe, un startup metaverse din Coreea de Sud, a strâns 25 de milioane de dolari într-o rundă de investiții condusă de Coentry Investment și NH Investment, cu participarea Samsung Electronics, informează TechInAsia.

  Fondată în 2015 de către Albert Kim, Michael Kuczynski și Heeyoung Kim, DoubleMe a început cu o soluție care poate converti videoclipuri bidimensionale în modele tridimensionale.

  În noiembrie 2020, compania a lansat TwinWorld, o platformă metaverse care permite utilizatorilor să construiască o experiență de realitate augmentată(AR) în orice locație fizică.

  Compania a transmis că veniturile sale au atins 4,5 milioane de dolari de la lansarea TwinWorld. Platforma are în prezent clienți plătitori din 17 orașe din întreaga lume.

  Compania intenționează să utilizeze fondurile nou-atrase pentru dezvoltarea de produse, achiziția de clienți, marketing și angajări. De asemenea, își propune să lanseze versiunea comercială a TwinWorld la sfârșitul acestui an, care poate suporta dispozitive AR, cum ar fi căștile de la Nreal.

  Înainte de această rundă de investiții, DoubleMe a mai reușit să atragă un grant de 16 milioane $ de la guvernele Coreei de Sud și Regatului Unit.

  Gabriel Zamfir

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...