More

  Snoop Dog își extinde investițiile cripto cu o colecție NFT pe blockchainul Cardano

  Starul hip hop Snoop Dogg își extinde din nou amprenta în lumea cripto. De data aceasta, a făcut echipă cu Clay Nation pentru a lansa o colecție NFT pe blockchain-ul cardano.

  Clay Nation este o colecție de 10.000 de caractere digitale NFT realizate din lut. Colecția este în prezent epuizată, dar pe piața secundară, jetoanele se laudă cu un preț minim de aproximativ 2696 ada, care este echivalentul a 2.623,03 USD.

  Clay Nation a postat pe Twitter despre proiectul lui Snoop Dogg lansat împreună cu investitorul cripto Champ Medici, în care vaor prezenta obiecte de colecție și muzică nelansată sub formă de NFT. Săptămâna trecută, Snoop a distribuit un spațiu pe Twitter cu fondatorul cardano Charles Hoskinson și Medici, găzduit de Clay Nation.

  În timpul conversației, Snoop Dogg a sugerat că va face echipă cu Hoskinson pentru a crea un ghid despre implicarea în cripto.

  „Eu și tu venim împreună, punem împreună un fel de piesă vizuală despre „cum să” din perspectiva ta și perspectiva mea, știi – tu vii din unghiul tău despre cum te-ai implicat și eu vin din unghiul meu și apoi suntem având grijă de întreaga lume”, a spus muzicianul.

  Snoop Dog a fost implicat în mai multe proiecte NFT și cripto în acest an, precum și în alte investiții în tehnologie.

  „Acesta este o piatră de hotar remarcabilă, deoarece aceasta este prima celebritate care a trecut de la Ethereum la Cardano. NFT-urile sunt despre marcă și identitate, iar Snoop Dogg se distrează în mod clar găsind o altă identitate în afara hip-hop-ului – a lansat un videoclip muzical în urmă cu câteva săptămâni care a fost realizat în întregime în metaversul sandbox”, a declarat Marcus Sotiriou, analist la GlobalBlock, pentru Business Insider.

  Snoop Dogg a fost un investitor timpuriu în platforma de social media Reddit și platforma de tranzacționare Robinhood. De asemenea, a investit în compania suedeză de plăți Klarna. Acestea sunt doar câteva dintre investițiile sale de profil.

  Cel mai recent, vedeta s-a alăturat celebrităților care au investit în Moon Pay, o companie care permite utilizatorilor să cumpere cripto cu ușurință prin card sau transfer bancar. El este, de asemenea, unul dintre cei 37 de investitori, conform datelor Crunchbase, care investesc în Yuga Labs, echipa din spatele Bored Ape Yacht Club.

  În special, Snoop Dogg este una dintre primele celebrități care este implicată în activele digitale care se ramifică dincolo de blockchain-ul Ethereum.

  redactia digitalio

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...