More

  Peste 100 de companii prezente la PoliFest, cel mai mare eveniment dedicat tinerilor pasionaţi de tehnologie

  PoliFest, cel mai mare eveniment dedicat tinerilor pasionaţi de tehnologie, începe joi, la Universitatea Politehnica din Bucureşti, pe parcursul celor trei zile ale evenimentului studenţii şi liceenii putând să se informeze în detaliu atât din perspectiva educaţională, cât şi în ceea ce priveşte opţiunile de dezvoltare a unei cariere pe care le vor prezenta cele peste 100 de companii de top participante.

  “Ne-am propus să ne concentrăm asupra acelor domenii care sunt de maximă importanţă pentru angajatori şi care le oferă tinerilor oportunitatea reală de a se angaja într-un domeniu de viitor. Domeniul securităţii cibernetice este unul extrem de actual. Reunind cele mai importante companii din acest sector, oferim participanţilor la eveniment oportunitatea de a înţelege ultimele tendinţe din cybersec, dar şi oportunitatea de a avea acces la locuri de muncă în domeniu. Numărul companiilor care participă la eveniment în acest an s-a dublat şi credem că vom reuşi să oferim un număr mult mai mare de beneficii celor care vor participa”, a afirmat rectorul UPB, Mihnea Costoiu.

  La Polifest vor participa atât reprezentanţi ai mediului de afaceri dornici să îşi prezinte cele mai importante rezultate şi inovaţii din domeniu, cât şi companii care îşi vor prezenta ofertele de angajare sau internship tinerilor specialişti.

  În prezent, Universitatea Politehnica din Bucureşti are 15 facultăţi şi peste 30.000 de studenţi, fiind cea mai mare şcoală de ingineri din ţară.

  andrei.nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...