More

  Instagram testează o nouă funcție de susținere a cauzelor sociale prin hashtaguri

  Instagram testează o nouă funcție care va facilita descoperirea și susținerea cauzelor sociale direct prin hashtag-uri, a anunțat luni compania. Astfel, când utilizatorii vor căuta anumite hashtag-uri asociate cu anumite mișcări sociale, vor avea opțiunea de a le susține prin noi opțiuni.

  Paginile de hashtag vor avea opțiunea ca utilizatorii să poată selecta „Suport” pentru a afla mai multe despre mișcarea respectivă. Există, de asemenea, un buton Spread the Word (n.r. „Răspândește cuvântul” care va permite distribuirea subiectului de hashtag către conexiunile din Instagram printr-un DM (mesaj direct).

  Compania spune că noua funcție va facilita, de asemenea, creșterea gradului de conștientizare pentru aceste cauze prin intermediul unui buton „Creați o strângere de fonduri” care poate fi folosit pentru a începe să strângeți bani în numele unei cauze.

  „Începem să testăm o nouă funcție care îi ajută pe oameni să găsească și să sprijine mișcările sociale pe Instagram”, a spus compania într-o postare pe blog.

  „Hashtag-urile au fost de mult timp un loc în care oamenii descoperă noi cauze de susținere pe Instagram, iar acum, când cauți anumite hashtag-uri asociate cu anumite mișcări, vei avea opțiunea de a le susține. Oamenii vin adesea pe Instagram pentru a-și face vocea auzită, pentru a promova cauze și pentru a reuni comunități. Sunt dornici să sprijine cauzele despre care aud pe Instagram și caută mereu noi modalități de a acționa – aceste actualizări le vor face mai ușor.”

  Compania lansează noua funcție pentru a selecta hashtag-uri axate pe mișcările populare de pe Instagram, inclusiv #BlackLivesMatter, #womensrights și #climatecrisis.

  Instagram spune că s-a consultat cu mai multe organizații pentru a selecta lista inițială de hashtag-uri. Instagram intenționează să continue să lucreze cu organizații pentru a îmbunătăți funcția.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...