More

  Instagram testează o nouă funcție de susținere a cauzelor sociale prin hashtaguri

  Instagram testează o nouă funcție care va facilita descoperirea și susținerea cauzelor sociale direct prin hashtag-uri, a anunțat luni compania. Astfel, când utilizatorii vor căuta anumite hashtag-uri asociate cu anumite mișcări sociale, vor avea opțiunea de a le susține prin noi opțiuni.

  Paginile de hashtag vor avea opțiunea ca utilizatorii să poată selecta „Suport” pentru a afla mai multe despre mișcarea respectivă. Există, de asemenea, un buton Spread the Word (n.r. „Răspândește cuvântul” care va permite distribuirea subiectului de hashtag către conexiunile din Instagram printr-un DM (mesaj direct).

  Compania spune că noua funcție va facilita, de asemenea, creșterea gradului de conștientizare pentru aceste cauze prin intermediul unui buton „Creați o strângere de fonduri” care poate fi folosit pentru a începe să strângeți bani în numele unei cauze.

  „Începem să testăm o nouă funcție care îi ajută pe oameni să găsească și să sprijine mișcările sociale pe Instagram”, a spus compania într-o postare pe blog.

  „Hashtag-urile au fost de mult timp un loc în care oamenii descoperă noi cauze de susținere pe Instagram, iar acum, când cauți anumite hashtag-uri asociate cu anumite mișcări, vei avea opțiunea de a le susține. Oamenii vin adesea pe Instagram pentru a-și face vocea auzită, pentru a promova cauze și pentru a reuni comunități. Sunt dornici să sprijine cauzele despre care aud pe Instagram și caută mereu noi modalități de a acționa – aceste actualizări le vor face mai ușor.”

  Compania lansează noua funcție pentru a selecta hashtag-uri axate pe mișcările populare de pe Instagram, inclusiv #BlackLivesMatter, #womensrights și #climatecrisis.

  Instagram spune că s-a consultat cu mai multe organizații pentru a selecta lista inițială de hashtag-uri. Instagram intenționează să continue să lucreze cu organizații pentru a îmbunătăți funcția.

  Gabriel Zamfir

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...