More

  Spotify îşi suspendă activitatea în Rusia

  Spotify îşi suspendă activitatea în Rusia din cauza noilor legi ale ţării cu privire la ceea ce companiile media pot difuza sau posta online. Materialele publicate considerate ”fake news” despre invazia rusă în Ucraina ar putea atrage pedepse mari cu închisoarea, conform noului regulament, transmite BBC.

  Noul regulament ”restricţionează şi mai mult accesul la informaţii, elimină libertatea de exprimare şi incriminează anumite tipuri de ştiri, punând în pericol siguranţa angajaţilor Spotify şi, eventual, chiar şi a ascultătorilor noştri”, a transmis Spotify într-un comunicat trimis agenţiilor de presă.

  ”După ce am analizat cu atenţie opţiunile noastre şi circumstanţele actuale, am ajuns la decizia dificilă de a ne suspenda complet serviciile în Rusia”, se mai adaugă în comunicat.

  Compania şi-a închis sediul din Rusia la începutul lunii martie şi nu a putut să-şi vândă abonamentele premium în ţară din cauza restricţiilor impuse de furnizorii de plăţi pe fondul sancţiunilor internaţionale aplicate Rusiei.

  Spotify este cea mai cunoscută platformă de streaming muzical, iar în ultimul timp a adăugat şi o varietate de podcasturi.

  Foto: Pexels

  andrei.nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...