More

  Colecție de 54 de NFT-uri lansată de vice-premierul Ucrainei pentru „sprijinirea armatei și civililor”

  Vice-premierul Ucrainei  Mykhailo Fedorov a lansat o colecție de 54 de NFT-uri, cu scopul strângerii de fonduri pentru „sprijinirea armatei și a civililor”.

  Mykhailo Fedorov, care este și ministrul transformării digitale din Ucraina, a anunțat lansarea printr-un tweet, în care nota „În timp ce Rusia folosește tancuri pentru a distruge Ucraina, noi ne bazăm pe tehnologia revoluționară blockchain.”

  Cele 54 de NF-uri acoperă momente din primele trei zile ale invaziei și vor fi puse în vânzare la începutul săptămânii viitoare.

  Fiecare NFT din colecția intitulată „Meta History: Museum of War” va prezenta un „eveniment substanțial” al conflictului printr-o o ilustrație a unui artist.

  Unul dintre NFT-uri se referă la o mamă care naște într-un metrou din Kiev, în timp ce altul prezintă tweet-ul lui Boris Johnson care solicită un summit NATO.

  Ucraina deja utilizează la maximum potențialul de atragere de fonduri prin instrumente tehnologice. Guvernul ucrainean și grupurile private de ajutor au strâns peste 50 de milioane de dolari în criptomonede. din peste 89.000 de donații de la începutul invaziei.

  redactia digitalio

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...