More

  Gmail introduce opțiunea de oprire a notificărilor pe smartphone în timp ce agentul de e-mail rulează și pe PC

  Agentul de e-mail al Google urmează să introducă o opțiune prin care utilizatorii care rulează Gmail în PC să poată opri notificările de pe telefonul mobil.

  Potrivit 9to5Google, Gmail a afișat o nouă opțiune de a întrerupe notificările mobile în timp ce clientul desktop este activ.

  „Întrerupeți notificările mobile în timp ce utilizați acest dispozitiv

  Pentru a întrerupe notificările Gmail pe mobil în timp ce sunteți activ pe acest dispozitiv, permiteți browserului să detecteze dacă sunteți activ sau absent. Faceți clic pe Continuare și apoi pe Permiteți când vi se solicită de browser”

  De asemenea mai mulți utilizatori Gmail au raportat că le-a fost afișată o fereastră pop-up care solicită acordarea de permisiune pentru ca funcția să detecteze când Gmail este deschis pe computer, prevenind astfel ping-urile de notificare simultane atât pe desktop, cât și pe telefon de fiecare dată când primiți un e-mail.

  Momentan, nu există nicio setare în Gmail pentru a activa sau dezactiva manual funcția, așa că cei interesați vor trebui să aștepte să apară pop-up-urile.

  Gabriel Zamfir

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...