More

  Românii pot dona pentru refugiații din Ucraina prin Ghișeul.ro

  Începând de miercuri, 23 martie, cetățenii români care vor să sprijine populația civilă afectată de războiul din Ucraina pot să o facă donând online prin Ghișeul.ro, fără a fi nevoie să se autentifice în platformă.

  Prin doar câteva click-uri, cei care doresc să ajute cetățenii refugiați în România din cauza conflictului armat din Ucraina pot contribui online la atenuarea efectelor războiului asupra populației civile. Secțiunea “Donații pentru cetățenii Ucrainei” este accesibilă chiar pe pagina principală a platformei Ghișeul.ro.

  Butonul „Donații pentru cetățenii Ucrainei” este accesibil pe pagina principală a platformei www.ghișeul.ro, la secțiunea „Plată fără autentificare”.

  Sumele donate prin platforma Ghișeul.ro vor fi colectate de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și folosite pentru acordarea de sprijin și ajutoare umanitare refugiaților proveniți din zona conflictului armat din Ucraina”, a declarat Octavian Oprea, vicepreședintele ADR.

   Octavian Oprea, vicepreședintele ADR

  Pentru celelalte activități de sprijin pentru persoanele afectate de conflictul din Ucraina, puteți accesa portalul „Împreună ajutăm mai mult”, gestionat de Guvernul României – https://www.gov.ro/ro/ucraina-impreuna-ajutam-mai-mult.

  Ghișeul.ro este platforma oficială de plăți online a statului român, administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României și susținută de APERO – Asociația pentru Plăți Electronice din România. 

  Gabriel Zamfir

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...