More

  Producătorul de mobilă Elvila va accepta plata în criptomonede

  Elvila, unul dintre cele mai vechi branduri din industria locală de mobilă, a anunțat că va accepta plăţi în criptomonede.

  Potrivit comunicatului transmis de companie, Elvila va accepta plăți în BITCOIN (BTC), Ethereum (ETH), Elrond (EGLD) și Tether (USDT), atât prin intermediul noului site elvila.ro, dar și în magazinele fizice.

  Decizia de a accepta plata în criptomonede nu a fost luată uşor. Am analizat toate aspectele, plusurile şi minusurile, atât financiare cât şi legale, şi la final, am decis că este o evoluţie naturală. De-a lungul istoriei noastre ca brand, am avut tot timpul de câştigat când am luat decizii îndrăzneţe”, a anunţat Viorel Cataramă, fondatorul companiei. 

  Elvila introduce plata prin criptomonede începând de luni, 21 martie, prin intermediul operatorului UTRust, o soluţie a dezvoltată de Elrond. UTRust garantează un curs de conversie stabil pentru 15 minute, timp suficient pentru a finaliza check-out pe site-ul companiei , dar şi în magazinele fizice. 

  Cum se poate plăti pe site prin criptomonede ?

  • Se selectează metoda de plată “UTRUST”, una compatibilă cu orice portofol cripto major;
  • În modulul ”UTRUST” se selectează criptomoneda;
  • Se face plata prin scanarea din portofelul personal cripto a codului QR generat sau manual prin transferarea plăţii în adresa specificată;
  • Plata va fi confirmată după ce se finalizează transferul de criptomonede.

  redactia digitalio

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...