More

  Co-fondatorul Tesla a venit în România pentru a participa la lansarea primului concept de supercar electric dezvoltat integral în țara noastră

  Co-fondatorul Tesla, Martin Eberhard, a participat la lansarea primului concept de supercar electric dezvoltat integral în România. MOMENTUM este dezvoltat de CryptoDATA Tech și reprezintă primul concept de supercar complet electric cu modul Blockchain dezvoltat integral în România și care dezvăluie posibilitatea integrării de tehnologii inovatoare în industria automobilelor electrice.

  Prin acest proiect, industria auto întâlnește proprietățile tehnologiei blockchain, deschizând astfel noi orizonturi în generarea de utilitate și beneficii financiare.

  CryptoDATA Tech a organizat astăzi, la București, evenimentul Decentralized Connectivity Redefined, în cadrul căruia a prezentat o serie de proiecte inovatoare menite să faciliteze integrarea dispozitivelor smart în platforme revoluționare.

  Pe scena evenimentului au urcat oameni de știință, autori, arhitecți de tehnologii, regizori și directori de top din întreaga lume pentru a prezenta tehnologia viitorului, oferind atât participanților, cât și invitaților posibilitatea de a interacționa cu experți și profesioniști din industria tehnologiei și industria automotive.

  Martin Eberhard, unul dintre speakerii principali, a cofondat compania Tesla Motors în anul 2003, deținând funcția de CEO al companiei până în noiembrie 2007. Acesta a vorbit despre filosofia din spatele Tesla şi despre cum a reuşit prin lansarea acestei companii, să revoluţioneze industria automobilelor electrice.

  Proiectele prezentate în cadrul Decentralized Connectivity Redefined:

  • Momentum reprezintă primul concept de supercar complet electric cu modul Blockchain dezvoltat integral în România și care dezvăluie posibilitatea integrării de tehnologii inovatoare în industria automobilelor electrice.
  • XIDEN Blockchain este o rețea care combină sistemul Internet of Things cu tehnologia blockchain pentru a dezvolta un protocol care va permite dispozitivelor smart să îndeplinească sarcini în mod automat și autonom. Platforma rețelei va putea facilita integrarea tuturor dispozitivelor inteligente în sistemul blockchain cu scopul de a asigura utilizarea optimă și eficientă a tuturor resurselor disponibile.
  • Ethernytree – un proiect axat pe repopularea domeniilor forestiere în colaborare cu autorități locale, cu posibilitatea de extindere la nivel global, care utilizează aplicabilitatea extinsă a tehnologiei blockchain pentru a crea un răspuns la reducerea suprafeței pădurilor , diminuarea amprentei de carbon rezultată din utilizarea energiei electrice necesară utilizării funcționării sistemelor tehnologice și, implicit, a schimbărilor climatice care au loc în întreaga lume.

  CryptoDATA Tech este o companie românească ce activează în domeniul tehnologiei de peste 10 ani, vizând în special dezvoltarea soluțiilor de securitate cibernetică și utilizarea aplicabilității extinse a tehnologiei Blockchain în domenii multiple care pot pune servicii și produse inovatoare la dispoziția publicului larg.

  Compania românească CryptoDATA a lansat în iulie 2020, în stratosferă, primul ansamblu de echipamente pentru a testa comunicarea globală encriptata Voice Over Blockchain Protocol.

  Foto: CryptoDATA – Momentum electric supercar concept

  andrei.nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...