More

  Time lansează prima revistă sub forma NFT

  Faimoasa publicație Time lansează miercuri, 23 martie, prima revistă sub formă de NFT. Coperta ediției NFT îl va avea în prim-plan pe co-fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, sub titlul The Prince of Crypto Has Concerns: Vitalik Buterin’s Battle for Ethereum‘s Future (n.r. Prințul Cripto are îngrijorări: Bătălia lui Vitalik Buterin pentru viitorul Ethereum.

  Întregul conținut al ediției va fi stocat pe blockchain. Totuși, va fi găzduit de un protocol descentralizat, permițând cititorilor să acceseze revista în întregime printr-un NFT interactiv.

  Time a colaborat cu LITDAO pentru a produce ediția NFT. La începutul acestui an, LIT a conceput și creat primul registru complet descentralizat. Time a anunțat că va emite NFT în parteneriat cu firma financiară Circle și compania Web3 Transient Labs, către deținătorii de portofele digitale din comunitățile TimePieces și genesis LIT .

  Time a acordat o atenție considerabilă lumii cripto și NFT-urilor în ultima perioadă. Publicația acceptă plăți în Bitcoin încă de anul trecut și deține deja o colecție NFT cu titlui „TimePieces”. Colecția a generat venituri de peste 10 milioane de dolari, în timp ce peste 5.000 de deținători de TimePieces și-au conectat portofelele digitale la TIME.com pentru acces nelimitat la conținutul de pe site.

  Președintele Time, Keith Grossman, a spus că publicația va continua să exploreze posibilitățile tehnologiei web3 și că „producerea primei reviste complete pe blockchain a părut o extensie naturală pentru brandul Time și știam că această idee, în specia, ar fi apreciată de comunitatea noastră.”

  Gabriel Zamfir

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...