More

  STS anunță licitaţie pentru echipamente destinate creşterii securităţii cibernetice a instituțiilor publice

  Serviciul de Telecomunicaţii Speciale anunţă pe SICAP licitaţie deschisă pentru echipamente destinate dezvoltării şi extinderii distribuţiei de servicii de Internet la nivel naţional.

  Contractul, cu o valoare totală estimată de 31.025.400 lei, vizează implementarea investiţiei “Creşterea rezilienţei şi a securităţii cibernetice a serviciilor de infrastructură ale furnizorilor de servicii de Internet pentru autorităţile publice din România”.

  Contractul este împărţit în nouă loturi, pentru achiziţia de: switch-uri de distribuţie beneficiari – 120 bucăţi, switch de distribuţie STS – 80 bucăţi, switch agregare – 50 bucăţi, laborator testare soluţii, switch şasiu – 4 bucăţi, antene wireless distribuţie Internet – 500 bucăţi, staţii şi laptopuri de administrare la nivel naţional, media convertor cu slot SFP – 400 bucăţi.

  Durata contractului este de 12 luni. În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 90%, iar extinderea duratei de garanţie, care trebuie să fie de cel puţin 36 de luni, 10%.

  Termenul pentru primirea ofertelor este 29 aprilie. 

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...