More

  Binance a obținut licența de operare în Bahrain

  Binance, una dintre cele mai mari platforme de tranzacționare a criptomonedelor din lume, a anunța marți că i s-a acordat o licență de operare în Bahrain, informează Reuters. Este primul stat din zona Golfului care acordă Binance licență de funcționare.

  Compania fondată în China a declarat că va furniza servicii de tranzacționare cu cripto-active și de gestionare a portofoliului sub supravegherea Băncii Centrale din Bahrain.

  Fondatorul și CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a lăudat „criteriile stricte ale Băncii Centrale din Bahrain” în ceea ce privește combaterea spălării banilor, într-un moment în care majoritatea autorităților de reglementare din întreaga lume privesc criptomonedele cu retiență.

  Bahrain speră să devină un hub regional pentru companiile de cripto active.

  Emiratele Arabe Unite au anunțat luna aceasta, de asemenea, adoptarea unei legi privind activele virtuale și crearea unei autorități de reglementare a activelor cripto.

  O altă platformă majoră de schimb de criptomonede, FTX, a anunțat, de asemenea, marți, lansarea operațiunilor sale și deschiderea unui sediu regional în Dubai.

  redactia digitalio

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...