More

  Google va cumpăra firma de securitate cibernetică Mandiant pentru 5,4 miliarde de dolari

  Google a decis să achiziționeze compania de securitate cibernetică Mandiant pentru 5,4 miliarde de dolari, fiind a doua tranzacție ca mărime din toate timpurile. Cu Mandiant, Google primește mai multe instrumente pentru a-și proteja clienții cloud, reacționând rapid la amenințările online. Compania lucrează pentru a recruta și a sprijini clienții cloud pe fondul concurenței acerbe din partea Microsoft și Amazon.com.

  Google va cumpăra Mandiant pentru 23 de dolari/acțiune, potrivit unui comunicat de marți. După încheierea tranzacției, Mandiant va face parte din Google Cloud.

  Microsoft a fost, de asemenea, interesat de Mandiant, dar s-a retras din discuții în urmă cu mai bine de o săptămână. Microsoft și-a încheiat discuțiile de preluare considerând că Mandiant nu oferea o potrivire strategică suficient de bună.

  Tranzacția ar putea ajuta Google să se diversifice dincolo de publicitate, care cuprinde cea mai mare parte a veniturilor și profitului său. Sub conducerea directorului executiv Thomas Kurian, care a preluat conducerea în 2019, Google Cloud a căutat nenumărate modalități de extindere, lucrând pentru a face serviciul mai fiabil și reînnoindu-și parteneriatele pentru a crea proiecte personalizate pentru mai mulți clienți.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...