More

  Google va cumpăra firma de securitate cibernetică Mandiant pentru 5,4 miliarde de dolari

  Google a decis să achiziționeze compania de securitate cibernetică Mandiant pentru 5,4 miliarde de dolari, fiind a doua tranzacție ca mărime din toate timpurile. Cu Mandiant, Google primește mai multe instrumente pentru a-și proteja clienții cloud, reacționând rapid la amenințările online. Compania lucrează pentru a recruta și a sprijini clienții cloud pe fondul concurenței acerbe din partea Microsoft și Amazon.com.

  Google va cumpăra Mandiant pentru 23 de dolari/acțiune, potrivit unui comunicat de marți. După încheierea tranzacției, Mandiant va face parte din Google Cloud.

  Microsoft a fost, de asemenea, interesat de Mandiant, dar s-a retras din discuții în urmă cu mai bine de o săptămână. Microsoft și-a încheiat discuțiile de preluare considerând că Mandiant nu oferea o potrivire strategică suficient de bună.

  Tranzacția ar putea ajuta Google să se diversifice dincolo de publicitate, care cuprinde cea mai mare parte a veniturilor și profitului său. Sub conducerea directorului executiv Thomas Kurian, care a preluat conducerea în 2019, Google Cloud a căutat nenumărate modalități de extindere, lucrând pentru a face serviciul mai fiabil și reînnoindu-și parteneriatele pentru a crea proiecte personalizate pentru mai mulți clienți.

  andrei.nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...