More

  Peste 800,000 de NFT-uri mintate pe Cardano

  Peste 800,000 de jetoane nefungibile (NFT) au fost mintate folosind NFT MAKER (NMKR), primul instrument public „Mint-on-Demand” rulat pe blockchain-ul Cardano (ADA).

  Platforma a anunțat depășirea bornei într-un tweet de pe 6 martie.

  Unul dintre proiectele cripto care utilizează platforma Cardano pentru a minta NFT-uri este CardanoPeakz, cu o colecție digitală care repropduce vârfurile munților lumii, cum ar fi Everest, Nanga Parbat și Denali.

  NFT MAKER a fost lansat ca o modalitate de a reduce din obstacolele de intrare în lumea NFT pentru utilizatorii finali, artiști și branduri. În acest scop, a creat un set întreg de instrumente de onboarding, de mintare și de vânzare pe piața secundară, pe care utilizatorii le pot implementa fără a necesita cunoștințe de codare.

  În septembrie 2021, Cardano a efectuat o actualizare majoră a rețelei, care a inclus implementarea unei funcționalități smart contracts, care a crescut scalabilitatea și viteza blockchain-ului. Până la sfârșitul lui ianuarie 2022, au fost create peste 3 milioane de portofele ADA noi.

  În ianuarie, compania a declarat că a mărit dimensiunea blocului cu 12,5% – la 72KB și a anunțat alte îmbunătățiri care se concentrează pe performanță și scalare.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...