More

  Peste 800,000 de NFT-uri mintate pe Cardano

  Peste 800,000 de jetoane nefungibile (NFT) au fost mintate folosind NFT MAKER (NMKR), primul instrument public „Mint-on-Demand” rulat pe blockchain-ul Cardano (ADA).

  Platforma a anunțat depășirea bornei într-un tweet de pe 6 martie.

  Unul dintre proiectele cripto care utilizează platforma Cardano pentru a minta NFT-uri este CardanoPeakz, cu o colecție digitală care repropduce vârfurile munților lumii, cum ar fi Everest, Nanga Parbat și Denali.

  NFT MAKER a fost lansat ca o modalitate de a reduce din obstacolele de intrare în lumea NFT pentru utilizatorii finali, artiști și branduri. În acest scop, a creat un set întreg de instrumente de onboarding, de mintare și de vânzare pe piața secundară, pe care utilizatorii le pot implementa fără a necesita cunoștințe de codare.

  În septembrie 2021, Cardano a efectuat o actualizare majoră a rețelei, care a inclus implementarea unei funcționalități smart contracts, care a crescut scalabilitatea și viteza blockchain-ului. Până la sfârșitul lui ianuarie 2022, au fost create peste 3 milioane de portofele ADA noi.

  În ianuarie, compania a declarat că a mărit dimensiunea blocului cu 12,5% – la 72KB și a anunțat alte îmbunătățiri care se concentrează pe performanță și scalare.

  redactia digitalio

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...