More

  Huawei ar fi sprijinit Rusia în stabilizarea rețelei de Internet

  Potrivit publicației britanice DailyMail, gigantul telecom chinez Huawei ar fi sprijinit eforturile lui Vladimir Putin de a stabiliza rețeaua de internet a Rusiei, după ce a fost atacată de grupuri de hackeri de pe tot globul, de la începutul invaziei rusești asupra Ucrainei.

  Site-urile web ale guvernului și mass-media ruse s-au confruntat cu perturbări repetate din cauza atacurilor cibernetice de la invazia Rusiei asupra Ucrainei.

  Săptămâna trecută, mai multe site-uri media rusești au fost sparte de un grup care pretindea că aparțin rețelei de hackeri Anonymous și au înlocuit paginile cu o „piatră funerară” în onoarea morților din război.

  Se spune că Huawei, care are cinci centre de cercetare în Rusia „s-a grăbit să sară în ajutorul Rusiei” pentru a-și susține rețeaua de internet în fața atacurilor.

  DailyMail citează un raport, care a apărut pe un site de știri chinez, dar a fost șters ulterior, potrivit căruia Huawei își va folosi centrele de cercetare pentru a pregăti „50.000 de experți tehnici în Rusia”.

  Potrivit DailyMail, Huawei nu a comentat informațiile publicate.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...