More

  Primul tonomat de NFT-uri lansat in New York

  Marketplace-ul de NFT-uri Neon a lansat recent ceea ce pare a fi primul automat de vânzare a NFT-urilor din New York, în districtul financiar din Manhattan.

  Situat pe John Street nr. 29, distribuitorul automat este colorat în roz și albastru și acceptă carduri ca metode de plată. Doritorii pot cumpăra de la automat o cutie de carton cu un cod QR înăuntru. Codul permite apoi mintarea unei lucrări de artă NFT pe blockchain prin intermediul site-ului Neon.

  Potrivit The Guardian, aparatul eliberează în prezent NFT „color” pentru 5,99 $ și NFT „Party Pigeon” pentru 420,69 $. Ambele permit utilizatorilor să primească un token digital NFT reprezentând un certificat de proprietate pentru opera de artă achiziționată și creată pe platformă.

  Potrivit Neon, automatul este menit să ajute utilizatorii debutanți să intre în lumea NFT, permițându-le să utilizeze dolari în loc de cripto, la achiziția de NFT-uri.

  „Scopul nostru este să sprijinim artiștii și creatorii, permițându-le să vândă artă digitală tuturor și totodată să ajutăm pe oricine dorește să devină colecționar”, a spus Jordan Birnholtz, co-fondator Neon. „Prin oferirea posibilității de a folosi automate și o platformă online ușoară, care decuplează criptomoneda de achiziția NFT, practic putem angaja un public cât mai larg în piața NFT. Cumpărarea și vânzarea NFT nu trebuie să fie un mister.”, a completat acesta.

  Compania Neon vizează extinderea rețelei de automate de vânzare în centre comerciale și alte astfel de spații publice.

  Gabriel Zamfir

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...