More

  Cum poți afla poveștile inspiraționale ale femeilor implicate în start-up-urile de tehnologie din România

  ROTSA – Romanian Tech Startups Association și-a propus să arate puterea lui ”se poate”, așa că organizează în 17 martie, la Cluj, un eveniment cu și despre reușitele femeilor care au avut curajul să se implice și chiar să fie fondatoarele unor start-up-uri de tehnologie în România.

  Poveștile inspiraționale ale femeilor implicate în start-up-urile de tehnologie pot fi aflate la un eveniment cu și despre reușitele femeilor care au avut curajul să se implice și chiar să fie fondatoarele unor start-up-uri de tehnologie în România.

  Evenimentul are loc în format fizic, la ClujHub, pe strada Regele Ferdinand 22-26 din Cluj-Napoca, cu începere de la ora 17.00, participarea fiind gratuită. Totuși, locurile sunt limitate, așa că este necesară înregistrarea prealabilă aici: https://forms.gle/WYxNNnUkLKzTGqgY7. Data limită pentru înscriere este 15 martie, 11:59 P.M.

  Cristiana Bogateanu, directorul executiv al ROTSA – Romanian Tech Startups Association, ne-a explicat de ce este bine să participăm, indiferent de gen, nefiind un eveniment adresat exclusiv femeilor.

  Cristiana Bogateanu, Executive Diretor ROTSA

  ”Sunt poveștile de succes ale unor femei care au reușit într-o lume a tehnologiei, un model pentru cele sau cei care doresc să înceapă propriile afaceri. Este un loc în care vrem să aducem împreună pe cei care vor cu cei care au reușit deja, arătându-le puterea lui ”se poate”. Nu în ultimul rând, la acest eveniment veți primi informații despre reușită, încercare, încredere, muncă și devotament, astfel încât să prindeți curajul de a vă aventura și voi în acest domeniu”, spune Cristiana Bogateanu.

  Nu în ultimul rând este un moment pentru networking, după multă vreme în care evenimentele în format fizic au fost imposibil de organizat.

  Speakerii evenimentului:

  Kinga HENING – Fizician, Specialist Radon @ RadonControl
  Smaranda IGNAT – Co-fondator @ PropTech Romania
  Karla MERZA – Antreprenor & Agile Coach
  Anca Goron – Fondator startup doorie.io și Expert IA & Smart Ci
  Petruta Tuliga – Fondator & CEO Parentool
  Roxana RUSU-BOTH – Co-fondator @ AIMed Soft Solutions
  Cristiana BOGĂȚEANU – CEO @ ROTSA

  Moderatorul evenimentului este Marian Iancu

  Agenda evenimentului:

  17:00 – 17:10 – Deschiderea oficială a evenimentului
  17:10 – 19:30 – Poveștile inspiraționale ale femeilor implicate în startup-urile de tehnologie
  19:30 – 20:00 – Q&A și întrebări fulger pentru invitatele serii: mentorat, tehnologii emergente, inteligența artificială, cryptocurrency, burnout, succesul în carieră, etc.
  20:00 – Concluziile evenimentului și mulțumiri

  DIGITALIO este partener media al evenimentului, iar HumanDirect este sponsor oficial.

  andrei.nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...