More

  China lansează o serie de NFT-uri pentru a marca Jocurile Olimpice de Iarnă

  În ciuda faptului că China a declarat ilegale toate tranzacțiile cu criptomonede în septembrie 2021 și nu oferă nicio protecție dacă cumpărătorii vor continua să tranzacționeze Bitcoin, a lansat astăzi o colecție digitală de NFT.

  Pentru a sărbători găzduirea cu succes de la Beijing a Jocurilor Olimpice de vară din 2008 și a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2022, Centrul de Dezvoltare a Culturii Sportive al Administrației Generale a Sportului Chinei, Muzeul Sportiv din China, Muzeul Olimpic Chinez, Cultural Investment Holdings (sponsor oficial al Beijingului 2022). Jocurile Olimpice și Paralimpice de iarnă) și Asociația Shanghai Pudong Science Fiction au lansat o colecție NFT.

  „Fulgii de zăpadă iluminează călătoria centenarului jocurilor de iarnă” este colecția comemorativă digitală oficială (NFT) pe platforma BSV NFTonShow. Această colecție include imagini cu mascota Xiao Cang.

  NFT-urile reprezintă vizualizări ale lui Xiao Cang ca atlet în cinci discipline atletice diferite ale Jocurilor de Iarnă, subtitrate atât în ​​chineză, cât și în engleză.

  Taxele pentru a emite un NFT pe acest lanț costă aproximativ 0,015 USD cu taxe de tranzacție în rețea de aproximativ 0,0004 USD, care sunt considerabil mai ieftine decât taxele actuale de gaz Ethereum.

  Aceste NFT sunt stocate în lanț pe blockchain-ul BSV. De obicei, numai adresa web a NFT este stocată pe blockchain, iar imaginea NFT reală este stocată pe web.

  Acest lucru poate face ca o imagine NFT să fie ușor de furat, dacă știți unde este stocată pe server.

  Se spune că cea mai mare piață NFT este OpenSea. Cu toate acestea, chiar și cea mai mare piață nu este complet sigură. În februarie, atacatorii au furat 1,7 milioane de dolari în NFT de la utilizatorii OpenSea.

  Ei au exploatat o „flexibilitate” în protocolul Wyvern al blockchain-ului bazat pe Ethereum pentru a accesa jetoanele.

  NFT-urile Snowflakes Winter Games pot fi cumpărate începând de astăzi.

  După ce au colectat toate cele cinci NFT-uri de bază, fanii le pot rememora în „Shining SSR Mascot” Xiao Cang, care este un NFT de patinaj artistic. Cumpărătorii vor fi, de asemenea, răsplătiți cu suveniruri oficiale olimpice.

  Colecționarii pot cumpăra direct un set de cinci colecții de bază NFT pentru 399 RMB și vor primi, de asemenea, NFT special pentru patinaj artistic și suveniruri olimpice oficiale. Acești colecționari pot participa la o tragere la sorți pentru a câștiga mai multe premii.

  Iar dacă China va restrânge și mai mult tranzacțiile cu moneda digitală și NFT, aceste NFT chineze vor deveni într-adevăr foarte rare.

  andrei.nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...