More

  Președinte de consiliu județean, victima unui atac cibernetic

  Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, a anunțat astăzi că ar fi fost victima unei atac cibernetic, iar printre măsurile solicitate a fost și una mai puțin obișnuită, respectiv sesizarea SRI.

  Laurențiu Nistor spune că a rămas fără pagina de Facebook, deși, susține el, nu a ”jignit pe cineva” și nu a încălcat cu nimic regulile acestei rețele de socializare.

  „În data de 10 ianuarie 2022, pagina mea de Facebook a fost anulată de la publicare. Am făcut demersuri prin serviciile de suport, prin email, de fiecare dată mi s-a răspuns mie și echipei mele că solicitarea este în analiză, că trebuie să așteptăm. Este o corespondență vastă, am sesizat și SRI pentru că eu îl consider un atac cibernetic.”, a spus Nistor la un post local de televiziune.

  El susține că nu a primit niciun răspuns până acum, dar nu poate sta pasiv.

  ”Sunt președintele Consiliului Județean Hunedoara și vreau ca cetățenii să fie informați cu activitatea mea. Poate unii sunt supărați că facem prea multe sau că suntem prea vizibili.” a mai spus Laurențiu Nistor.

  Sursa foto: Pexels

  Newsroom Editors

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...