More

  Tesla va accepta DogeCoin pentru plățile la stațiile de încărcare

  CEO-ul Tesla, Elon Musk, a anunțat că stațiile de încărcare ale companiei vor accepta criptomoneda Dogecoin ca metodă de plată.

  Stația de încărcare rapidă din Santa Monica va fi prima din rețeaua Tesla care va accepta Dogecoin ca monedă plată, potrivit Business Standard.

  „Desigur, puteți plăti în Doge”, a spus Musk, ca răspuns la un tweet al lui Ryan Zohoury, fondatorul Tesla Console.

  Acesta din urmă anunțase că la doar zece minute după ce noile stații de încărcare din Santa Monica au fost deschise, acestea erau deja pline.

  Musk, un susținător atât al Doge, cât și al Bitcoin, a sugerat de multă vreme că DogeCoin este o metodă de plată în diferite părți ale afacerii Tesla. Compania acceptă deja Doge în magazinul său online. De asemenea, au existat zvonuri că Tesla ar accepta, în cele din urmă, criptomonedele ca formă de plată pentru vehiculele sale.

  Într-un interviu recent, Musk a susținut și Dogecoin, mai degrabă decât orice altă criptomonedă.

  “Valoarea tranzacției Bitcoin este scăzută și costul pe tranzacție este mare. În principiu, Bitcoin nu este un bun substitut pentru moneda tranzacțională”, a spus Musk.

  Acesta a confirmat, de asemenea, că are o investiție personală semnificativă în bitcoin pe lângă investiția Tesla și că deține active mai mici de Ethereum și Dogecoin.

  Gabriel Zamfir

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...