More

  Trump lansează luni platforma TRUTH

  Noua platformă de socializare a fostului președinte Donald Trump urmează să fie lansată luni în Apple Store, a informat Reuters.

  În octombrie anul trecut, Trump a anunțat că lansează platforma numită Truth Social, pentru a „face față tiraniei Big Tech”. Platforma va face parte din trustul media lansat recent de fostul președinte – Trump Media & Technology Group. Director executiv al noului trust va fi Devin Nunes, fost membru în Camera Reprezentanților a SUA.

  Surse au declarat joi pentru Reuters că aproximativ 500 de utilizatori beta foloseau deja aplicația Truth Social.

  Sâmbătă, presa a raportat că au apărut în spațiul public capturi de ecran ale unor postări din platforma Truth Social. Postările ar aparține directorului de produse al Truth Social, și menționează că aplicația ar urma să fie lansată public luni.

  „În prezent, suntem pregătiți pentru lansarea în AppleStore pentru luni, 21 februarie”, a declarat un director pe care aplicația l-a numit Billy B., potrivit Reuters.

  Business Insider a raportat anterior că aplicația urmează să fie lansată luni, 21 februarie, care este și Ziua Președinților. Începând de sâmbătă, listarea Truth Social în Apple App Store este anunțată ca „Așteptată pentru 21 februarie 2022”.

  Lansarea Truth Social va marca revenirea lui Trump pe rețelele de socializare. Acesta a fost interzis de pe Twitter, Facebook și YouTube anul trecut, în urma insurecției de la Capitoliu din 6 ianuarie.

  Gabriel Zamfir

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...