More

  Melania Trump lansează colecția de artă ”POTUS NFT”, pentru a evidenția momente iconice din administrația președintelui Trump

  Fosta primă doamnă, Melania Trump, lansează o colecție de lucrări de artă digitală sub forma de de jetoane nefungibile (NFT) din perioada în care Donald Trump era președintele SUA, după ce în urmă cu doar o zi un raport Bloomberg a pus sub semnul întrebării prima licitație de artă digitală NFT a fostei prime doamne.

  Melania Trump nu renunță la jetoanele nefungibile (NFT), lansând o nouă colecție care va evidenția „momente iconice din administrația președintelui Trump”.

  Fosta primă doamnă a anunțat joi lansarea „Colecției POTUS NFT”.

  „Colecția în ediție limitată” de NFT va include 10.000 de articole, fiecare fiind la vânzare pentru 50 de dolari.

  „Colecționarii se vor bucura de un element de surpriză, deoarece opera de artă a fiecărui NFT este dezvăluită numai după cumpărare”, se arată într-un comunicat de presă.

  „Desigur, colecționarii pot face mai multe achiziții pentru a deține întreaga colecție POTUS Trump.”

  Melania Trump „a oferit o direcție creativă” pentru colecția digitală, care este programată să fie pusă în vânzare pe site-ul USAmemorabilia.com luni, pentru a coincide cu Ziua Președinților.

  „Sunt mândră să mă extind pe platforma mea NFT și sunt onorată să pot recunoaște momente importante din istoria națiunii noastre”, a spus ea într-un comunicat.

  „Aștept cu nerăbdare să colaborez și cu alții pentru a oferi părți cu adevărat speciale și autentice ale istoriei SUA.”

  Lansarea este cea mai recentă încercare a fostilor rezidenți ai Casei Albe de a profita de piața NFT potențial profitabilă, dar foarte volatilă.

  În decembrie, Trump a anunțat o licitație pentru un NFT de „artă uluitoare”, vânzând un tablou care îi înfățișează ochii împreună cu un mesaj audio.

  În ianuarie, ea a scos la licitație o pălărie albă împreună cu picturi digitale și acuarelă ale ei, ca parte a unei alte „licitații istorice”, cu o ofertă de pornire de 250.000 de dolari. Ea a spus la acea vreme că o parte din încasările din vânzările licitației vor fi „donate pentru a sprijini copiii din centrele de plasament”. Câștigătorul vânzării NFT de luna trecută părea să fie Trump însăși – un portofel blockchain aparținând chiar creatorului licitației a plasat oferta câștigătoare, potrivit Bloomberg News.

  andrei.nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...