More

  Curtea de Apel București are un nou website

  Curtea de Apel București are, începând din 11 februarie, un nou website, informează Baroul București. Noua pagină de internet este disponibilă la adresa www.cab1864.eu

  Noul site a fost conceput de un grup de judecători şi specialişti IT din cadrul instanţei, cu sprijinul tehnic al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Potrivit comuicatului, site-ul îmbină modernitatea şi utilitatea, informaţii variate, uşor accesibile pentru public şi care contribuie la deplina transparenţă a activităţii instanţei.


  Pot fi vizualizate de către toate persoanele interesate, în mod facil şi structurat, informaţii privind organizarea instanţei, datele de contact, atribuţiile compartimentelor, şedinţele de judecată şi cauzele aflate pe rol, precum şi o serie de aspecte utile, menite să asigure cetăţenilor o mai bună adresabilitate la serviciile oferite de instanţă.


  Alături de Dosarul electronic, sunt funcţionale noi aplicaţii informatice care şi-au dovedit utilitatea în activitatea altor instanţe, precum E-legalizare şi Şedinţe on-line, concepute de specialiştii IT de la Tribunalul Bucureşti, menite să faciliteze accesul la serviciile publice.

  Noul site găzduieşte și o secţiune care conţine o bogată jurisprudenţă a Curţii de Apel Bucureşti, în toate materiile din aria sa de competenţă.

  Potrivit comunicatului oficial, migrarea datelor pe noua pagină de internet poate afecta temporar funcţionalitatea site-ului.

  Gabriel Zamfir

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...