More

  Funcțiile AppleWatch pot detecta problemele de sănătate

  O tânără din Australia a dezvăluit cum o funcție de pe AppleWatch ar fi putut-o ajuta să-și detecteze o afecțiune tiroidiană cu câteva luni înainte de a fi diagnosticată.

  Potrivit The Independent, Lauren, o studentă din Australia,al cărei ID TikTok este @studyvlogoz, a postat un videoclip în care explică unele dintre caracteristicile ale AppleWatch și sugerează că, dacă ar fi avut mai multe notificări activate, ar fi putut detecta probleme de sănătate cu câteva luni înainte de a fi diagonsticată.

  „Acum câteva săptămâni, am fost diagnosticată cu o afecțiune tiroidiană”, spune ea în videoclip. „Dar mi-aș fi dat seama că se întâmplă ceva, dacă Apple-ul meu m-ar fi alertat cu privire la schimbări. În loc să aștept ca simptomele să se agraveze cu adevărat, aș fi putut să merg la medic în octombrie, când a existat această scădere dramatică în câteva zile.”

  În schimb, diagnosticul ei a venit luni mai târziu.

  Ea susține că nivelul consumului ei de oxigen a scăzut brusc și dramatic și că acest lucru s-a corelat cu alte simptome, cum ar fi oboseala și o frecvență cardiacă neregulată și ceea ce ea descrie ca fiind sensibilitate gravă la căldură.

  Deși avertizează că dispozitivul „cu siguranță nu este ceva pe care ar trebui să-l urmați ca sfat medical”, ea îndeamnă, de asemenea, utilizatorii AppleWatch să aibă activate notificările privind sănătatea, în special notificările privind ritmul cardiac scăzut, notificările ritmului cardiac ridicat, notificările de ritm neregulat și nivelurile de fitness cardio. „Cred că poate fi la îndemână, ca un instrument care să vă îndeamnă să investigați mai departe lucrurile”, spune ea.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...