More

  Elrond achiziționează procesatorul de plăţi crypto Utrust din Portugalia

  Elrond Network, startup-ul de blockchain fondat la Sibiu, a cumpărat procesatorul de plăţi crypto Utrust din Portugalia, în cadrul unui plan de a-şi extinde amprenta la nivel european, dar şi tipul de servicii oferite, potrivit unui anunţ oficial al companiei.

  Achiziţia a fost gândită pentru două obiective, dintre care unul înseamnă plăţi mai rapide, mai ieftine şi mai sigure. Al doilea obiectiv se concretizează printr-un produs numit de „Merchant Yield”, care se referă la transformarea serviciilor de procesare a plăţilor dintr-o cheltuială pentru comercianţi într-o sursă de venituri.

  Acesta din urmă ar trebui să aducă o schimbare de paradigmă în lumea plăţilor. Concret, comercianţii pot câştiga un procent din fiecare încasare în loc să îl plătească procesatorilor de plăţi cu care lucrează deja.

  Cel de-al doilea produs la care vom lucra împreună cu cel mai nou membru al familiei Elrond este Merchant Yield, o soluţie de procesare a plăţilor DeFi-first, care va oferi un plus de randament pentru comercianţi, în loc să le solicite acestora să plătească un procent din valoarea tranzacţionată a explicat Beniamin Mincu, CEO Elrond Network.

  Echipa Elrond Network speră ca promisiunea produsului Merchan Yield să atragă cât mai mulţi comercianţi, în contextul în care reprezentanţii Elrond critică nivelul la care procesatorii de plăţi taxează comercianţii în prezent.

  Preţul pentru un EGLD – moneda ecosistemului Elrond – se situează la 210 dolari la momentul realizării articolului, la o capitalizare totală de 4 miliarde de dolari, conform CoinGecko.com.

  Proiectul românesc este fondat de fraţii Beniamin şi Lucian Mincu alături de antreprenorul Lucian Todea.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...