More

  Epic oferă gratuit întreaga trilogie Tomb Raider

  Epic Games, ca parte a vânzării de sărbători, s-a angajat să ofere un joc gratuit în fiecare zi pe toată durata evenimentului. Joi, dezvoltatorul și editorul au spart modelul de unul pe zi, oferind trei jocuri Tomb Raider. Cel mai bine, aceasta nu este o ofertă de 24 de ore, deoarece aveți o săptămână întreagă pentru a le primi.

  De acum și până pe 6 ianuarie la ora 10 a.m., puteți cumpăra copii gratuite ale Tomb Raider Game of the Year Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration și Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition. În mod normal, cele trei jocuri vă vor plăti înapoi cu un total de 89,97 USD.

  Al 10-lea titlu din franciză, Tomb Raider a scăzut în 2013 și a primit în mare parte recenzii pozitive din partea comunității de jocuri. Rise of the Tomb Raider a urmat la sfârșitul lui 2015 ca o continuare directă, obținând un scor de 86 din 100 pe Metacritic pe PC și Xbox One.

  Shadow of the Tomb Raider a continuat narațiunea din Rise of the Tomb Raider când a sosit la sfârșitul lui 2018, dar a început mai lent, versiunea pentru PC atingând doar un scor de 77 din 100 pe Metacritic.

  Reducerea de sărbători Epic se desfășoară până pe 6 ianuarie, ceea ce înseamnă că mai aveți timp să profitați de cuponul Epic de 10 USD. Cu acesta, puteți obține o reducere suplimentară de 10 USD pentru orice joc la prețul de 14,99 USD sau mai mult, după orice alte reduceri aplicabile.

  redactia digitalio

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...